groszek27 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam Zadaję takie pytanie gdyż już kilka razy słyszałem ostatnio ze jest takie prawo które nakazuje posiadania pozwolenia na piśmie od osoby na którą auto jest zarejestrowane jeśli chcemy jeździć tym autkiem. Czy ktoś posiada jakieś info na ten temat?? Googlowałem to troche ale nic szczególnego nie znalazłem co by świadczyło że takie wymaganie istnieje.
pre_pl Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,19654.0.html
groszek27 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 Acha dzięki za link. To wiele wyjaśnia
lexpar Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Myślę, że misiaczki nie będą żądać od Ciebie jakiegoś bzdetnego upoważnienia.
groszek27 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czasem jak trafisz na prawdziwego .... to i metrykę urodzenia będzie chciał tak że lepiej mieć takie coś jeśli jest wymagane żeby nie mieli sie do czego przyje.....
Rekomendowane odpowiedzi