Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] --- Prędkość maksymalna w moim bordziuchu ---

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

195 kmh przed zabiegiem :naughty: po operacji 205 kmh w dwie osoby i ładunek, trasa łudz__Częstochowa :evil:

Opublikowano

Ja miałem licznikowe 205 i wrażenie że jeszcze chce pójść do przodu ale niestety dwa pasy na A-4 kierunek Wrocław to za mało zawsze znajdzie się koleś który uwarza że jego CC 700 ma wystarczającą moc do szybkiego i sprawnego wyprzedzania :polew::audi: :th:

Opublikowano

Nie wiem jak ja to zrobilem ale rozbujalem sie do 210km/h z piecioma osobami i na 17'' :dance:

Opublikowano

Narazie 180km/h spokojnie poszla by szybciej ale za bardzo nie bylo gdzie moze kiedy indziej sie pojedzie szybciej jak beda lepsze warunki bezpieczenstwo przedewszystkim chociaz trudno mowic bezpieczenstwo przy tych predkosciach ;p :hi::a4fan:

Opublikowano

moja leciałem 205 km/h i wcale dlugo to nie trwało

Opublikowano

Ja jak mialem jeszcze swoja a4 afn 98r to lecialem 190 km/h ale wiecej juz nie probowalem to byla zwykla droga.

Opublikowano

Moja po wirusie 200.

Opublikowano

A moja tysiac pincet sto dziwincet. :polew:

Zapytam:

W jakim celu jest stworzony ten watek??

Opublikowano

bo licznik kłamie i nawet o tym nie wiecie

Przecież każdy wpisuje prędkości licznikowe i każdy z nas wie, że od wskazań licznika należy odjąć 8 km/h. Czytaj uważniej. :P

Podejrzanie duże przekłamanie zakładacie, poprawnie skalibrowany licznik (można to sprawdzić VAG'iem) nie powinien przekłamywać o więcej niż 3-4km/h.

Zaczipowany AFN powinien mieć v-max w granicach 208-210km/h prędkości RZECZYWISTEJ, seryjny o te 5-10km/h mniej.

Opublikowano

Przecież każdy wpisuje prędkości licznikowe i każdy z nas wie, że od wskazań licznika należy odjąć 8 km/h. Czytaj uważniej. :P

Podejrzanie duże przekłamanie zakładacie, poprawnie skalibrowany licznik (można to sprawdzić VAG'iem) nie powinien przekłamywać o więcej niż 3-4km/h.

Zaczipowany AFN powinien mieć v-max w granicach 208-210km/h prędkości RZECZYWISTEJ, seryjny o te 5-10km/h mniej.

Sprawdzałem to w kilku moich Audicach i porównywałem z GPS. Zawsze wychodziło circa 8 km/h.

Mój seryjny AFN q ma 193 km/h prędkości rzeczywistej , czyli dokładnie tyle ile pokazuje instrukcja obsługi. Sprawdzone również z GPS.

Opublikowano

Sprawdzałem to w kilku moich Audicach i porównywałem z GPS. Zawsze wychodziło circa 8 km/h.

Mój seryjny AFN q ma 193 km/h prędkości rzeczywistej , czyli dokładnie tyle ile pokazuje instrukcja obsługi. Sprawdzone również z GPS.

A bo już skatowany jest to i wolno jedzie, do tego siada elektronika i przekłamuje dużo :D

Mój poprzedni latał w granicach 207-208 podług GPS, a powyższe granice stwierdzone jeszcze w kilku innych zdrowych rymplach ;)

Opublikowano

A bo już skatowany jest to i wolno jedzie, do tego siada elektronika i przekłamuje dużo :D

Mój poprzedni latał w granicach 207-208 podług GPS, a powyższe granice stwierdzone jeszcze w kilku innych zdrowych rymplach ;)

Nie zapominaj o dysfunkcji twojego napędu połączonej z różnicą mas na niekorzyść mojego rympla. :tongue4:

Opublikowano

Nie zapominaj o dysfunkcji twojego napędu połączonej z różnicą mas na niekorzyść mojego rympla. :tongue4:

O ile przy napędzie możnaby dyskutować, to sama masa nie ma znaczenia przy v-max, jedynie w szybkości jej osiągnięcia :naughty:

Opublikowano

O ile przy napędzie możnaby dyskutować, to sama masa nie ma znaczenia przy v-max, jedynie w szybkości jej osiągnięcia :naughty:

Jest różnica i to odczuwalna. Seryjny AFN ośka robi 210 (licznikowe) bez większego problemu. Pytałem się kolegów posiadających AFN q i 200 km/h (licznikowe) jest granicą ... :(

Opublikowano

nie ma o czym dyskutowac .. przeciez to stare pazdziochy sa i starch nimi jezdzic ponad 200 km/h .... :naughty: