fafol Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Witam odłączyłem radio wprowadziłem zły kod i sie zablokowało,zostawiłem radio na godzine włączone ale bez kluczyka w stacyjce czy to konieczne .Moze ktos ma namiary na kogoś z Tychów kto sie tym zajmuje bo jest kod na radiu ale nie wiem czy jest prawidłowy.
I r o Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 to wpisz ten kod i się przekonasz musi być kluczyk w stacyjce przez ponad godzinę
fafol Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Wprowadziłem kod ale to nie jest ten widocznie poprzedni własciciel zmienił.Może ktoś ma namiary na kogos z Tychów kto to umi zrobić pozdrawiam
krzyniek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 deltę możesz spróbować kalkulatorem po nr seryjnym zrobić
dee_jay_maniek Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 musi być kluczyk w stacyjce przez ponad godzinę Wystarczy wsadzony czy przekrecony na zapłon?
ryszard1961 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zawsze jak gdzieś jedziesz włącz radio i godzina szybko minie
Rekomendowane odpowiedzi