bart_ Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam. Zakupilem radio JVC KD-G631, dostalem w zestawie kable zasilajace z kostka ISO, w tej chwili posiadam radio Beta, w instrukcji montazu napisane jest ze dla niektorych samochodow Audi moze byc konieczna modyfikacjia kabli zasilajacych, i sa podane dwie mozliwosci. Problem w tym ze nie mam pojecia czy wogole musze modyfikowac te kable i jesli tak to ktory wariant mam zastosowac, boje sie ze jesli zle podlacze moge cos zepsuc ,
jay_zzA4 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tez mam radio JVC tylko inny model. Wiec tak w kostce iso masz wlasciwie 3 potrzebne kable, czerwony, zółty, i czarny. Dwa pierwsze to plusy, czarny to masa. Bodajze zółty i czerwony sa polaczone razem, wiec podepnij je do plusa, a mase do masy i to wszystko, musi dzialac.
grzanek85 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam dokładnie to kolego chodzi o to żeby nie tracić pamięci radia. Więc podłącz jak masz dane ustaw sobie opcje w radiu wyjmij kluczyk ze stacyjki, następnie włącz jeśli nic się nie pokasowało to jest wporzo jeśli się pokasowało przepnij kable(pozycja nr 2 na rysunku)pzdr
Rekomendowane odpowiedzi