dreamburn Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Witam.Mam pytanie , pojawił mi sie na kierownicy luz nie duzy i czuc go tylko na prostej nawierzchni takiej jak Autostrada.Chciałbym zeby mi ktos powiedział gdzie moge wyrególowac ten luz lub zmniejszyc , ponoc na jakies srubie tylko niewiem gdzie i czy jest mozliwosc np.likwidacji luzu na krzyzaku?dodam ze drazki sa ok, no chyba ze sie wyrabały ostatnio,bo dziury mamy straszne.Pozdrawiam
greg1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jak sa stuki szczegolnie na poprzecznych garbach na drodze,to maglownica do roboty.Sprawdz czy plynu nie ubywa
rookie Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 to nie jest odpowiedź na temat, ponawiam pytanie, czy jest możliwość regulacji luzu na kolumnie kierowniczej? Jeśli tak, to proszę o instrukcję jak to zrobić.
baraka Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 tam na drążku jest chyba krzyżak.Pod nogami kierowcy.tam moze byc luz..a wiec wymiana
ps2snake Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Jeśli tak, to proszę o instrukcję jak to zrobić. Wymienić tuleje prowadzące listwe i simmeringi. Czyli regeneracja czeka :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi