Gość Michał Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 Piekny Avancik :!: Tylko ta kierownica
dudek81 Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 Kierownica po dobrej stronie, bo kierownik z Londynu.
marcin_uk Opublikowano 9 Września 2006 Autor Opublikowano 9 Września 2006 Kierownica po dobrej stronie, bo kierownik z Londynu. Dziekuje panie prezesie naprawde słuszna uwaga,pozdrawiam
cobrizo Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 marcin_uk ales se fure odstawil Naprawde piekne auto, tez uwazam, ze kierownica jest po slusznej stronie Pozdrawiam i gratuluje przepieknego auta.
T-żółw Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 fajna fura, fele, chromy , avant skóra widzę, zę w sdobrym stanie..angole dbają o fotele :smile: mały OT hhacek ma tez w b. dobrym stanie skórę, wczoraj juz widziałem bo jest już w PL :!: spota możecie w Lądku robić Panowie :!:
Gość Murzyn Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 no wyglada slicznie...gdyby nie kierownica po zlej stronie
Forest Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 Ładne, ładne. Ale ja się cieszę z tego co mam. Może za parę lat będzie mnie staś na takie cudo. Pozdrawiam i gratuluję.
boberek Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 ładne auto bo niespotykane czerwone ;P Avanta czerwonego widziałem tylko raz na żywo
tommar Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 ŚLICZNA LIMUZYNKA I KOLOR TEZ.JEDNAK AUDI ZAWSZE BEDZIE TYM CZYMŚ. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi