AMON Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Ponawiam pytanie co to za felga? Wygląda mi jak z mercedesa
jozek726 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja tez bym nie malował tego fajnie sie komponuje z czarnymi felgami
WoytekG-ce Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 Widze zdania sa podzielone na temat listew... ja jednak jestem za tym zeby je polakierowac Firmy felg nie pamietam tylko jak ściagne jedna sprawdze Co do AirRide nie sa to male koszta... ale jak spadasz na ziemie ludzie nie wiedza co sie dzieje uwielbiam to.
lomaz1 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jak dla mnie bomba fajnie sie prezetuje na tel feldze. pozdrawiam
marcin46tkh Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ...ja bym zostawiał listwy bez malowania. Może ewentualnie by dodać listwy s-line, ale też w macie, coś jak u Glinka. Autko naprawdę fajnie leży i prezentuje się bardzo ciekawie. Felga też fajna, trochę przypomina jeden z modeli AMG. Niby nie dużo modów, ale auto coś w sobie ma Jakie masz najbliższe plany na mody? Wrzuć jakieś foto instalacji.
variocustoms Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 koksiarska furka, Air odwala lans robotę - generalnie gratki BTW z zewnątrz bym niczego nie zmieniał, niech będzie taki mały śpioch zaworki chyba dosyć wolne
WoytekG-ce Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 Dzieki Vario ! Zawory sa dosyc szybkie 1/2 cala (takie jak Glinek) lecz przednia i tylna oś schodza sie w jeden wąż i to spowolnilo prace, kwestia przerobienia i bedzie szybciej. :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 nie dość że B6 w sedanie mi się bardzo podoba to jeszcze na pneumatyce
Rekomendowane odpowiedzi