seba1-2 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 witam!! chciałem zapytać czy ktoś z klubowiczów śmiga na zawieszeniu gwintowanym firmy fk, mam zamiar na wiosnę posadzić swoje trochę niżej wymogło to na mnie zakup felg w rozmiarze 17", i tak sie zastanawiam nad tym http://moto.allegro.pl/item282792766_audi_a4_passat_b5_b6_gwintowane_zawieszenie.html jeśli możecie polecić coś innego sprawdzonego proszę o sugestie
eMeM Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 mam gwint fk, z takim juz kupilem auto w polaczeniu z szerokimi kapciami 235/40/18 trzyma sie drogi swietnie, niejedno Quattro moglo by pozazdroscic mam ustawione na -4cm i jezdzi sie dobrze, nie jest za twardo i nie podskakuje jak pileczka na kazdej nierownosci pzdr
seba1-2 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2007 a czy toś może polecić jakiegoś innego gwinta?? oczywiście Ci klubowicze którzy mają coś takiego zamontowane w :a4fan:
Gość Murzyn Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 FK daje rade -8cm tez da sie jezdzic Kiepsko tylko z wkladami - nigdzie nie moge znalesc na tyl do G28
konrad_A4 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 a czy toś może polecić jakiegoś innego gwinta?? oczywiście Ci klubowicze którzy mają coś takiego zamontowane w :a4fan: Ja mam KW variant I i bardzo polubilem to zawieszenie
Rekomendowane odpowiedzi