Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Marzenia są po to aby je realizowac, 18'' na pokladzie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie:) Sorry za jakosc zdjec, ale moj aparat ma chyba z milion lat, teraz telefony juz robia lepsze fotki. A co do auta to jeszcze je obnize z tylu. Poza tym felgi mialy byc biale :evil: no ale coz juz nie chcialem wybrzydzac. Dekle mam ale nie zalozone, cos sie ostatnio rozleniwilem :)

573acf5496a90e4a.jpg

58749a5546c9a82c.jpg

1896c0ff9d06dcc7.jpg

Opublikowano

No ładnie ładnie, moze i lepiej ze srebrne

Opublikowano
  • Autor

W sumie wojtas chyba masz racje ;) Srebrne pasuja do wszystkiego. Szkoda tylko, ze lusterka i halogeny ukradli, pod domem we wroclawiu :(

Opublikowano

Ładniutkie Gratulation Rozmiaru

Opublikowano
Szkoda tylko, ze lusterka i halogeny ukradli, pod domem we wroclawiu

No we Wroclawiu ostro robia, trzeba uwazac gdzie sie autko zostawia ;) Mam nadzieje ze na spociku jakims obejrze na zywo :wink:

Opublikowano
  • Autor

Wojtas, od przyszlego tygodnia powinienem siedziec juz na stale we wrocku, wiec z pewnoscia cos wykombinujemy ;)

Opublikowano

Na 18, ładnie się prezentuje :wink:

Opublikowano
  • Autor

Te felgi sa naprawde niezle no i OZ, porzadna firma. Zobaczymy jak sie beda sprawowaly, jesli chodzi o komfort to narazie jakies strasznej roznicy w porowananiu do 16'' nie odczuwam, no ale czas pokaze.

Opublikowano

Też o takich myślałem. Ile dałeś :?:

Opublikowano
  • Autor

O pieniadzach dyskutuje tylko na priv ;) A tak poza tym to ja myslalem o takich felgach jak ty masz :P No ale akurat ceny takich byly zabojcze.

Opublikowano

extra felunek, pasuje do auta nawet lepiej niz bialy :) gratuluje odwagi, 18" we wrocku... :) mialem okazje kilka razy pojezdzic po tamtejszych drogach i nie bylo zbyt przyjemnie :)

Opublikowano
  • Autor

No coz trzeba bedzie jezdzic rozwaznie i na niektore ulice po prostu nie wjezdzac... Mam kilku kumpli ktorzy lataja na 18'' po wrocku i jakos daja rade, jeden znajomek ma nawet 19'' ;)

Opublikowano

niezle niezle, a jak z dziurkami, koleinami itp... cos widze ze 18'' nie ma sie co bac -------> 17'' na zime :razz:

Opublikowano
  • Autor

Narazie jest OK, ale jezdzilem tylko po miescie. Czasem jezdze A6 ojca, on tez ma 18'' i seryjne zawieszenie i co tu duzo mowic, jesli chodzi o komfort to jezdzi sie po prostu normalnie. Wiadomo, ze trzeba uwazac na dziury i krawezniki ale jakiejs tragedii nie ma, zastanawiam sie nad 19'' ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ładne felgi podobne do moich :twisted:

Opublikowano

ladne fele.zycze milego smigania po polskich dziurach :grin: