Opublikowano 23 Marca 201115 l Panowie , wbiłem kilka razy zły pin (nie chciało mi sie wyjmowac radia z szuflady zeby sprawdzić) w Navi+ i teraz po odpaleniu pojawia sie okno wyboru kodu PIN ale nic nie działa. zaden przycisk oprócz pokrętla ON/OFF. widnieje standardowy ekran i pod spodem SAFE - Code eingabe falsch. mozna to jakos odblokować ???
Opublikowano 23 Marca 201115 l Autor czekac musisz 40 badz 60 min na wlaczonym navi i wtedy wbic poprawny pin poważnie ???? ale zapłon musi byc załączony ??? czy bez zapłonu ???
Opublikowano 23 Marca 201115 l nie wiem czy to by nie podziałało: Channel 111: Reset To perform a system reset/restart save 1 as new value.
Opublikowano 24 Marca 201115 l Autor ok temat załatwiony , zrobiłem tak jak Dawid polecił i podziałało. Teraz cos jeszcze. Do navi podpiety jest emulator zmieniarki "Solisto" , navi widzi zmieniarke , widać ze muza leci ale nie ma głosu. z radia normalnie głos jest. macie pomysły ???
Opublikowano 24 Marca 201115 l Autor Jak podgłaszam emulator na maxa to cichutko słychać radio , a radio jako radio słychać za***iście - tak jak powinno być
Opublikowano 24 Marca 201115 l Autor musisz miec cos pojebane z emulatorem, duzo ososb ma problemy z tym gwerty i tomasz tez cos mieli pojebane z emulatorem zagadaj do ktoregos ale wczesniej normalnie śmigało wszystko
Opublikowano 22 Stycznia 201214 l Tak wpiszesz 3 razy zły pin i blokuje NAVI jak każde radio z PIN-em