darq921 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Witam! Nie działa mi oryginalny głośnik z tyłu na półce(od strony kierowcy,ten ze wzmacniaczem(?) ), wiec podłączyłem inne, w 100% sprawne głośniki, lecz problem istniał nadal. Co może być tego przyczyną? Nie mogłem znaleźć na forum :<
Kawul Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Inne podlaczyles pod radio ? czy pod kable ktore szly do tego glosnika NOKII ? Jesli pod radio to moze wyjscie w radiu sie spalilo? badz cos tam jest nie tak elektrykiem nie jestem wiec nie wiem a jesli podlaczyles kalbe ktore szly do nokii to moze cos sie z nimi dzieje ;>
darq921 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 Do kabli. Głośnik od strony pasażera gra normalnie, a radio jest praktycznie nowe
Kawul Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 A przypadkiem nie ida dwie osobne wiazki do glosnika po prawej i po lewej? cos musi byc na drodze radio-glosnik skoro inne grajace nie dzialaja, a radio nowe;> sprobuj jeszcze wyciagnac radio i na krotko podlaczyc ten 100% dzialajacy glosnik do radia jak zagra to wina lezy w wiazce ;>
darq921 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 Wiem ze jak odlacze zasilanie od tego co nie dziala, to drugi tez przstaje. Mozliwe ze wina jest po stronie tego wzmacniacza/zasilacza?
Rekomendowane odpowiedzi