Mrozial Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam, pytanie czy ktos z was nitowal tablice w przedni zderzak i w klape w avancie, z reszta sedan chyba podobnie ma, mam zamiar zakupic ramki ze stali nierdzewnej i przynitowac z tablicami po rogach. Zastanawiam sie jeszcze czy tablica sie nie odksztalci (wybrzuszy)? Oto link do ramek: http://www.allegro.pl/item282805555_ramka_pod_tablice_stal_nierdzewna_gr_0_5mm.html Prosze o opinie. Pozdrawiam
Gość Keżor Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 ja miałem te ramki , ale przynitowane normalnie na dwa nity i był ok. teraz mam przynitowane ramki klubowe
EndriuGiz Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 ja tez wolalbym ramki klubowe i bede musial sobie takie zamowic
Cuber Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Mrozial a czemu nie chcesz ramek klubowych sobie załozyć ? Ja mam przynitowane w tylniej klapie ale w przednim zderzaku normalnie na przykręcone bo coś mi nity nie chciały trzymac tak jak powinny.....
Reggi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Mrozial a czemu nie chcesz ramek klubowych sobie załozyć ? Może doczekać sie na nie nie może Ale nitujecie te ramki żeby wam nie ukradli czy co ? Bo te ramki z linka sa Ale Merc 190
Mrozial Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2007 Cuber, glownie chodzi o to ze chce chromowane ramki, mialem juz podobne wczesniej ale plastikowe, tablice sie wkladalo, wiec nie bylo widocznych zadnych nitow ani srub, ale chrom zaczal odchodzic po paru miesiacach, co do tych z linku plusem jest trwalosc i lepsze zabezpieczenie tablic przed kradzieza poprzez nity, ktore beda komponowac sie z ramka Raggaman, a co do czekania na ramki to jeszcze nie zamowilem, za to zamowilem dywaniki oryginalne i juz 6 dni ida i dzwonie codziennie do domu pytam czy jest awizo, a tu ni ma. Oto link do nich http://www.allegro.pl/item281492706_jedyne_oryginalne_dywaniki_gumowe_audi_a4_b5_95_98.html Pozdro i ThX za odp.
Rekomendowane odpowiedzi