Kazik123 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 http://sportas.delfi.lt/abroad/girti-lenku-sirgaliai-siauteja-kaune.d?id=43595107 i ja sie was pytam, czy to dla takich ludzi ( czyt. zwierząt) unia daje kasę na budowe stadionów może trochę przesadzam ale to co pseudokibice wyrabiają to lekka przesada, sam widziałem jak przed meczem latały kamienie, cegły i słoiki z musztardą prawda jest taka że wielu z nich w sytuacji jeden na jednego już tak nie są takimi 'kozakami" głośno ostatnio o sprawie śmierci na ustawce, ktoś miał w ręce nóż i to on powinien za to odpowiedzieć
Skyliner89 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Jakoś Anglia sobie poradziła z pseudokibicami. Trzeba od nich wziąć przykład. Póki nie będzie bezwzględności dla takich bandytów tak się będzie dziać w Polsce. Co jakiś czas słychać w Polsce, że kibic takiego klubu został zamordowany itp.
Kazik123 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Opublikowano 25 Marca 2011 kumpel pojechał do rodziny do miasta X, na dzielnicy spotkał łysych i oczywiście skąd jest no to on że jest z miasta X a to wrogi klub i stracił kilka zębów, okulary i :> buty a że z twarzy miał kotleta to inna sprawa do koplani i słone śledzie do jedzenia, polskie wiezienie jak hotel nawet żarcie z knajpy dowożą
Skyliner89 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Pamiętam jak miałem 10-12 lat to mnie się ciągle pytali za kim jestem... . Za byle co kose można dostać..., ale jest lepiej niż 5-6 lat temu . http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/morderstwo-w-skawinie-zginal-27-latek,1,4203349,region-wiadomosc.html
viktor098 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 wlasnie w czasie meczu opciepali piarnia racami
dante0018 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Dobrze że takie chamstwo nie występuje na meczach siatkówki... Tam chociaż spokojnie całe rodziny siedzą z małymi dziećmi i nie trzeba sie przejmować że jakiś psychol cie opluje albo coś...
adrianus Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 do jednej klatki tzch smieci powrzucac, niech sie powybijaja i bedzie swiety spokoj, jedyne wyjscie
Rekomendowane odpowiedzi