Gość Keżor Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 witam, czy ktoś z was używa , używał lub miał kontakt z tymi markerami?? www.copic.pl www.copic.com polecił mi je Wojtek Sokołowski , znany projektant samochodów , był dziś na mojej uczelni i powiedział że ich używa i są ok . tyle że one kosztują miliony czy nie znacie może jakiejś firmy bardziej amatorskiej ?? czy warto inwestować w taki sprzęt ?? czy lepiej narazie rysować kredkami?? nie ukrywam że mnie bardzo kusi kupić na próbe kilka sztuk, bo jest taka możliwość
pet3r Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 na początek pewnie jeden wystarczy (czarny ) a 21 zł to nie majątek skoro są takie za***iste
Gość Keżor Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 skoro są takie za***iste i właśnie moje pytanie brzmiało czy są za***iste i czy warto kupować a czemu one są takie wspaniałe ? no właśnie wiem że można uzupełniać w nich tusz , mają mase końcówek do wyboru (wymienne)
Nowak_zg Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 ciekawe ciekawe Kezorku te markery.... ale np ja uzywam olowka lub dlugopisu na zajeciach zdaj info jak popracujesz na tych markerach a czemu chcesz sie na nie przezucic ? wczesniej czym robiles prace ?
Gość Keżor Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 ciekawe ciekawe Kezorku te markery.... ale np ja uzywam olowka lub dlugopisu na zajeciach zdaj info jak popracujesz na tych markerach a czemu chcesz sie na nie przezucic ? wczesniej czym robiles prace ? no właśnie niczym, i chce zacząć malować kolorem , bo rysowałem do tej pory ołówkiem (przynajmniej o auta mi chodzi) bo budynki lub martwą nature na uczeli to czasami wale kredkami (akwarelowymi) lub sepią , sangwiną czasami cienkopis . [br]Dopisany: 19 Grudzień 2007, 18:02 _________________________________________________pisałem że sie pochwale jak działają mazaczki to się chwale są to pierwsze moje prace i jak widać dopiero sie powoli rozrysowuje , ale mazaczki miszcz
cayenne Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Twój pierwszy raz też Ci tak dobrze poszedł jak to,co narysowałeś?
Gość Keżor Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Twój pierwszy raz też Ci tak dobrze poszedł jak to,co narysowałeś? no raczej
Rekomendowane odpowiedzi