piteras Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 no coz w zasadzie standardowe "obuwie" ale mi sie podoba - kiedys sie znudza cos do podswietlania lakierkow :> podswietlanie podloza i cos dla upiekszenia felg :> zamek Czocha
grzes1150 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 kolor Zapodaj jakiś opis i poka wnętrze
LortG Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 To jest wątek dla Tęczowego Młodego :) Powinien się wypowiedzieć moim zdaniem :naughty: Młody... nawijaj :>
piteras Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 maly blad, wiadomo ze nie a6 przeciez widac o co chodzi, nie czepiajmy sie szczegolow a za vag-g podziekuje, nie zamierzam zbyt wiele modyfikowac, moze kiedys nowe felgi zaloze, narazie jeszcze ciesze sie tym jaka jest wetrze juz bylo na fotach....
Rafi78 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 fele ok :good:ale na zimówki :gwizdanie:
malydd Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Mała uwaga jak robisz zdjęcie kół to nie od strony bieżnika... szkoda że nie s-line...
Luka4 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Masz germany w miejsce pobytu , i drogi sa nie halo? Zapraszam na wschod, ja mam rozpykana droge do pracy i spowrotem jak kierowcy wyscigowi okrazenia na torach
piteras Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Masz germany w miejsce pobytu , i drogi sa nie halo? Zapraszam na wschod, ja mam rozpykana droge do pracy i spowrotem jak kierowcy wyscigowi okrazenia na torach znam lubelskie drogi dosc dobrze nie na moja audiczke 50 km/h to max
Jakub555 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Golas Ale najwazniejsze żeby sie Tobie podobała
piteras Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Golas Ale najwazniejsze żeby sie Tobie podobała oczywiscie ze mi sie podoba dlatego ja kupilem:) nie taki z nowu golas, pdc przod i tyl, navi plus, tempomat, skorzana kierownica, podgrzewane stolki tyle mi wystarczy - nie zamierzam w niej mieszkac a od niedawna i podswietlanie podloza doszlo nastepny w kolejce podlokietnik
Rekomendowane odpowiedzi