domjenick Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 pacjent HP Photosmart C4700 series-nie drukuje wprost ze stron internetowych ,gotowych dokumentów-muszę dokument skopiowac do PDFa i wtedy wydrukuje,ale tylko jest problem z dokumentami ze stron internetowych-drukowanie,kopiowanie,czy skanowanie elementów z komputera,czy innych nośników-bez problemów sytem Vista 7 64bity-może to ma coś wspólnego
yahoovip Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jakiej przeglądarki używasz? Próbowałeś na innej przeglądarce? Próbowałeś na innym systemie? W ogóle jaki masz system? Windows 7 czy Vista?
domjenick Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 winda 7,na Viscie nie ma problemów,bo w laptopie siedzi i drukuje normalnie-na 7 jakoś nie chce...przeglądarka IE i na 7 i na Viscie
yahoovip Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Spróbuj tego rozwiązania: http://support.microsoft.com/kb/973479 Być może pomoże. Niestety nie mam możliwości przetestowania tego rozwiązania. Nie mam żadnego windowsa pod ręką. Dam sobie rękę uciąć, że gdybyś przerzucił się na Mozilla Firefox bądź Google Chrome, to Twój problem by zniknął.
T-żółw Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja mam Chrome i W 7 64 bit + urządzenie wielofunkcyjne HP i drukuje bez problemu z laptoka żona ze swojego laptoka z Vistą i Chrome też drukuje bez problemu z tego samego urządzenia
domjenick Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 czyli to moze być wina przeglądarki [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 22:22_________________________________________________zmieniłem przeglądarkę na Chrome-poszło od kopa-dzięki za sugestie
Rekomendowane odpowiedzi