jacek28 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Otóż planuje pomalowac u siebie progi pod kolor nadwozia,juz sa pomalowane ale pod wpływem kamieni czy zimy sam nie wiem w okolicy kół lakier jest bardzo poniszczony,postanowiłem to odnowic w najbliżym czasie,w okolicy tylnego i przedniego koła,progi u mnie sa oklejone taka jakby przeżroczysta folia,interesuje mnie czy takie naklejki sa orginalne i czy można je kupic w serwisie?
marcin_s7 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 to raczej element OEM informujący czy auto było robione, niewiem czy to dostaniesz
wrclaguna Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie występują takie folie załóż chlapacze może pomogą
greg2505 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 też mi się tak wydawało że w b6 nie było foli ochronnych wiem że były w b4 na tylnym błotniku zaraz za kołem
jacek28 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Tak myslałem ze tego nie idzie kupić,swoja droga ktos to przykleił i zdaje egzamin,to nie sa jakies wielkie kawałki,delikatnie jest to oklejone w okolicy kół,nic najwyżej obejdzie sie bez tego,najważniejsze zeby to odswierzyc bo nie wygladaja teraz za ładnie.Wogóle były b6-szóstki które miały orginalnie malowane dokładki zderzaków i progi czy ktos to zrobił przedemna.
greg2505 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 orginalnie były malowane po 2003 roku a 2001-2002 szare
Rekomendowane odpowiedzi