oloxx Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 witam na ebay'u znalazłem takie cuś http://cgi.ebay.pl/Audi-A4-8E-Bj-00-04-LED-Seitenblinker-TFL-Optik-black-/400198670626?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item5d2db31922 nie za bardzo mi to pasuje na boczny kierunek ale tak z ciekawości... ktoś miał już z tym może do czynienia i mógłby powiedzieć jak to wogle wygląda w realu i jak się sprawuje?? pzdr
oloxx Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 tez mi tak wygląda tylko is it?? migacz ze św. dziennymi?? z boku?? mój niemiecki jest kiepski a translatory tłumaczą jak tłumaczą...
ykk Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Migacz z postojowka. Moze to niby takie a'la obrysowki maja byc
martini_dy Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 jak dla mnie lekko badziewiem wieje - sorry - to taki amerykański styl - migacz + obrysówka jak w tirach - ale wybór należy do Ciebie pozdro
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 martini_dy kwestia gustu... Swoją droga zobaczyłbym z ciekawości jak to na aucie wygląda
oloxx Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 to z czystej ciekwości pytam, bo jak dla mnie to też pod badziewie podchodzi i jakoś nie widziałoby mi się to na mojej A4... zastanawia mnie po prostu tylko co niektórzy potrafią wymyślić bo nie mam pojęcia co to może być...
HiRide Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 sam sobie zrob migacz na led albo kupujesz migacz z audi a8 d3 i przekladasz diody do wywierconych otworow w swoim kierunku albo kupujesz diode power led kilku watowa odcinasz plastik mocowania zarowki kierunku i wklejasz w to miejsce diode power led nie zapominajac o bardzo dobrym uszczelnieniu
Rekomendowane odpowiedzi