Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

gdzie w podróż poslubna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niedługo biorę ślub i zawsze marzyła mi się podróż poślubna, ale nie możemy się zdecydować gdzie lecieć, bo chcieliśmy gdzieś do ciepłych krajów polecieć. może z własnego doświadczenia mi coś polecicie, termin: koniec czerwca

Opublikowano

może mało oryginalnie ale Egipt :wink4:

dwa lata temu też pod koniec czerwca byłem w takiej "podróży" i było :good:

a dokładnie tutaj http://www.traveligo.pl/opinie.php/101/0/Egipt/Morze-Czerwone/Sharm-El-Sheikh/Grand-Plaza.html?gclid=CLbCpqmR96cCFZBkfAodlnXHaA

Opublikowano

Musisz napisać czy chcesz leżeć na plaży czy zwiedzać bo my z żoną w Tunezji potrafiliśmy po kilka godzin jeżdzić pociągiem żeby zobaczyc koloseum gdzie inni leżeli na leżakach przy basenie i też mówili że jest fajnie.

Opublikowano

jaka kwota?

z trzech ostatnich:

2010 Kos- max. tydzień i lipne plaże, warto wyskoczyć promem do Bodrum

2009 Teneryfa min. 2 tygodnie, plaże :good: , warto zobaczyć Teide (wulkan) ,Loro Park, Siam Park :evil:, Maska, Smocze drzewo

2008 Rodos w sam raz na 2 tygodnie, fajne plaże Faliraki ( w sam raz na czerwca, później za gorąco)

Opublikowano
  • Autor

raczej chcemy leżeć, ale fajnie by było dzień lub dwa skoczyć na jakąś wycieczkę. kwota około 2 tyś. na osobę. wiem, że mało, ale sami wiecie po ślubie już nie tak łatwo się wydaje kasę jak za kawalera :)

Opublikowano

niedługo biorę ślub

ja brałem 17lat temu i teraz to mniej więcej tak by wyglądało :gwizdanie:

niedługo zamorduję,chciałbym odsiedzieć wyrok w jakimś ciepłym,przytulnym więzieniu,najlepiej z pojedynczą celą,może z własnego doświadczenia mi coś polecicie, termin: jutro :chytry:

Opublikowano

No to Sławek gratulacje :gwizdanie:

Co do KOS - byłem w październiku 2010 z żoną , była cisza i spokój , plaże puste , ale jeszcze ciepło. Tak jak pisze Kazik max to tydzień jeśli lubisz zwiedzanie to objedziesz wyspę w jeden dzień :)

Opublikowano
  • Autor

W ubiegłym roku moja koleżanka wyszła za Turka i wczoraj zaprosiła mnie do siebie do Bodrum. Rozważam propozycje :) jedyne co to musiałbym znaleźć bilety lotnicze w atrakcyjnej cenie

Opublikowano

za Turka :wallbash: ?!?! :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Jej rodzina też nie była zachwycona, ale to jej decyzja. Jak mnie pytała o zdanie tak samo jej powiedziałem. Ona z nim będzie żyła i to musi być tylko i wyłącznie jej decyzja. Póki co jest bardzo zadowolona z mieszkania tam i z życia małżeńskiego!

Opublikowano

Bodrum :good:, zresztą jak cała Turcja egejska

jak już pisałem z Kos promem wybrałem sie do Bodrum na wycieczkę po mieście i okolicy

wiele osób mówiło o Bodrum " tureckie Saint Tropez"

Opublikowano

Jedż do Bodrum, byłem w 2010 w Royal asaerlich beatch, piękny hotel, miasto, żyje nocą, zabawa non stop. Polecam!