Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Jakie HID do B6 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a te migacze to jakie musza miec parametry?

postojowki w5w?

jesli nie masz ori xenonów to W5W tyle ze Ja nie moge znalesc takich które by nie powodowały błędu na FIS-ie a jak juz bład nie wyskakuje to działąją jak stroboskop i ciagle mam zółte :sick3:

Ja założyłem te i wszystko jest git, nie mryga, nie ma błędu, no i świecą całkiem ładnie.

http://www.allegro.pl/item286636482_zarowki_philips_w5w_bluevision_postojowe_tuning.html

Ogólnie to koleś ma spory wybór żarówek i chyba nawet ceny w miare dobre.

Opublikowano

Raffi_wawa zrób jakies fotki jak to wygląda..... dzięki

Opublikowano

Raffi_wawa zrób jakies fotki jak to wygląda..... dzięki

Zrobiłem na szybko zdjęcia i tak to mniej wiecej wygląda:

Na pewno lepiej od zwykłych postojówek.

bcd54d512b98b661.jpg

bec9a5463713c819.jpg

Opublikowano

Raffi powiem Ci ze wygląda OK, poszukam takich gdzies w Kraku bo pewnie sie gdzies trafi takie..... dzięki za fotke :thumbup:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2007, 02:06 _________________________________________________no to kupiłem BlueVisiony..... efekt sami zobaczcie.... ale myślałem ze bedzie bardziej biało.....

87f1c7a7e5f4e4e5.jpg

Opublikowano

Link nie hula

Opublikowano

ja mam w swoim :audi: 6000K i jestem zadowolony, barwa jest biala, z lekka niebieska poswiata(prawie nie zauwazalna) a postojowki znalazlem na all...pl diodowe i bede dzisiaj zamawial, jak przyjda to napisze jak to bedzie wygladac...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sorry wielkie,ze odkopie trupa :kox: ale wole miec 100% pewnosci...

Chcialbym wymienic zwykle halogeny (przeciwmglowe) w swojej B6 na ksenonowe.

Czyli musze kupic cos takiego, tak? :

http://www.allegro.pl/item344562957_zestaw_xenonow_hid_h1_h3_h7_h11_walizka_gratis_.html

Chce byc po prostu pewien,ze nie kupie czegos, co nie bedzie pasowac, a jestem raczej zielony w temacie...

Pozdrawiam!

Opublikowano

No musisz kupić zestawik HID z żarnikami pasującymi pod H11 , Ja założylem własnie coś takiego u Siebie :th:

napisz do goscia ze chcesz H11 i po sprawie

Opublikowano

wracajac do tematu stroboskopu.

jest jakis sposob aby temu zaradzic?

mam komplet ledow ktore tak dzialaja. i teraz nie wiem czy sa do wywalenia czy mozna cos z tym zrobic? przy hidach naprawde blue vision wygladaja tragicznie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No musisz kupić zestawik HID z żarnikami pasującymi pod H11 , Ja założylem własnie coś takiego u Siebie :th:

napisz do goscia ze chcesz H11 i po sprawie

A gdzie umieściłeś przetwornicę?

Opublikowano

Dużo jest miejsca pod zderzakiem,ja mam na wzmocnieniu.Kwestia długości przewodów :)

• 3 lata później...
Opublikowano

i ja mam w zderzaku

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy mam problem. Doszły do mnie HIDy, ale mam problem z wyjęciem klosza. Szczerze mówiąc nie grzebałem długo bo na mrozie ręce mi odmówiły posłuszeństwa. Odkręciłem te dwie śruby co trzymają klosz od góry, ale i tak nie chce wyjść. Co jeszcze muszę odkręcić ?

Druga sprawa, czy muszę robić jakieś dodatkowe otwory/odwierty/wywierty w lampie od strony silnika, żeby zamontować HIDy ?

Pewne i tak będzie zylion błędów na kompie, ale spróbować podłączyć zawsze można.

Opublikowano

Pytanie za sto punktów. Przy odpaleniu auto z rana miga mi prawy hid. Dodatkowo na fisie mam błąd acu. Jak dodam gazu i przejadę te 30 metrów to xenon przestaje migać, a i ikonka znika. Jakieś rozwiązania? :]

Opublikowano

Pytanie za sto punktów. Przy odpaleniu auto z rana miga mi prawy hid. Dodatkowo na fisie mam błąd acu. Jak dodam gazu i przejadę te 30 metrów to xenon przestaje migać, a i ikonka znika. Jakieś rozwiązania? :]

albo aku nie domaga albo przetwornica kończy żywot :mysli:
Opublikowano

Przetwornica ma 3 tygodnie ;) Może jednak acu?

Opublikowano

Koledzy mam problem. Doszły do mnie HIDy, ale mam problem z wyjęciem klosza. Szczerze mówiąc nie grzebałem długo bo na mrozie ręce mi odmówiły posłuszeństwa. Odkręciłem te dwie śruby co trzymają klosz od góry, ale i tak nie chce wyjść. Co jeszcze muszę odkręcić ?

Druga sprawa, czy muszę robić jakieś dodatkowe otwory/odwierty/wywierty w lampie od strony silnika, żeby zamontować HIDy ?

Pewne i tak będzie zylion błędów na kompie, ale spróbować podłączyć zawsze można.

dwie śruby na górze i dwie na dole i wychodzi cała lampa,ja otwory zrobiłem od dołu lampy i przetwornice mam schowane pod lampami :gwizdanie:
Opublikowano

czyli trzeba jakieś otwory robić

Opublikowano

Witam. widze ze panowie maja hidy pozakladane :) mzoe polecicie jakies dobre :) bo kiedy patrze na alelgro to jest tego troche :) a wole jakies kupic sprawdzone :) i czy nie ma problemu z instalcja itd przez hidy?[br]Dopisany: 11 Luty 2012, 02:28_________________________________________________co myslicie o tym? http://allegro.pl/xenartz-zestaw-hid-h7-xenon-xenony-ksenon-ksenony-i2069173421.html[br]Dopisany: 11 Luty 2012, 02:51_________________________________________________czy mzoe takie http://allegro.pl/audi-a4-b6-h7-zestaw-can-bus-hid-xenon-dedykowany-i2094044486.html