rafal102 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam. Mam problem. Odpiąłem licznik od passata b5 1.9 tdi 1998 rocznik. Po ponownym podpięciu tego samego licznika autko nie odpala. Miga kontrolka od immo. Bardzo proszę o pomoc. Co mogę zrobić..??
mcm Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 trzeba od nowa immo zakodować, pewnie włączyłeś zapłon bez licznika i się rozkodowało
rafal102 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 nie nie zapłon nie był włączany. A skąd wziąźć PIN do zakodowania immo..?? Jak to zrobić bez PINU
mcm Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 bez PINU się nie da, trzeba go odczytać z licznika
rafal102 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 w jaki sposób należy to zrobić. Mam vag com 311 ten program wystarczy czy trzeba coś innego..??
PRZEMEK 2800 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 kolego a odepnij jeszcze raz licznik i podepnij od nowa tylko dobrze dociśnij kostki.Miałem raz tak u siebie że podpiołem i nie chciał odpalić
markus85 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Miałem to u siebie, odpinałeś aku? ja odpiołem licznik na odłączonym aku, podłączyłem licznik, potem aku i to samo co u Ciebie, wypinałem kilka razy i podpinałem kostki,vagiem też bawiłem się, w końcu na podłączonym akumulatorze jeszcze raz odłączyłem licznik i podłączyłem ponownie i odpalił.
Rekomendowane odpowiedzi