Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] BRA do A4 B6 ....??? gdzie kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet na tej aukcji, którą podałeś stoi jak byk, że mogą uszyć BRA do każdego modelu ....

Opublikowano
  • Autor

Jest faktycznie napisane że do każdego modelu .... ale chodziło mi o opinie klubowiczów mających do czynienia z innymi firmami....

Opublikowano

Jeżeli zakładasz bre tylko przy okazji jakiś dalszych tras to może to być dobre. Ale jeżeli zamierzasz z tym jeździć "na pokaz" to nie polecam bo możesz sobie zniszczyć autko. Pył zawsze się dostanie pod bre, i wtedy może Ci trochę "zmatowić" lakier. A druga sprawa, to czytałem gdzieś że niektóre z tych osłon mają kiepskie mocowania które są w stanie również nieźle pokiereszować karoserię.

Opublikowano

Polecam na maske, tylko pod bre nakleić folie przezroczystą, folia nie bedzie widoczna a lakier chroniony

co do Bra, sam mam ale oryginalna z salonu Audi w USA i jest bardzo dobrej jakosci. gdzies widzialem zdjecie jakiejś z allegro na aucie i sorrki ale wygladala jak zużyty kondom wiec upewnij sie ze bedzie dobra jakosc, z tego co wiem tamten gosciu juz nie sprzedaje ich

Opublikowano

Jak zakładać Bre to tylko taką przywiezioną z USA, czy to z salonu czy jakiejś porządnej firmy. Podobnie jak kolega !Tommy mam Bre z za oceanu i jej wykonanie jak i materiał w porównaniu z tym co się w Polsce oferuje to niebo a ziemia ( miałem dwie robione u różnych osób i na różne auta ).

Opublikowano

Jak bra to tylko prawdziwa skórzana a nie jakieś eko gówna, druga sprawa to koniecznie trzeba pod nią zabezpieczyć czymś maskę bo brud który się pod nią dostanie będzie rysował

Opublikowano

ja wczesiej u siebie mialem w golfie 4 i tak jak pisza wyzej oklej mijesce pod bra najlepiej przezroczysta folia bo strasznie rysuje ;( chyba ze zamiezasz za jakis czas maske malowac :naughty: :naughty: