Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

narazie tylko sobie ogladam i bujam w oblokach :tongue4: pomyslimy na zime :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:25_________________________________________________

nie na Tulipanie w czwartki o 18 sa spoty Audi ogolnie a w niedziele tez ok 18 to sie juz dogadujemy na forum spotuja sie same A4 :decayed:

no właśnie, tak myślałem, że to się inaczej odmienia :) wiec na al. włókniarzy. ta niedziela odpada ale następna czemu nie :naughty: są jakieś składki na klub? jak to wszystko wygląda?

no chyba jako nowy uzytkownik to na nastepnego grilla jakas flachaq musi byc :decayed: co Bartki o tym sadza :gwizdanie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
są jakieś składki na klub? jak to wszystko wygląda?

ja mogę przyjąć składke na rzecz klubu, w każdej kwocie :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:28_________________________________________________flacha :thumbdown:, skrzynka z flaszkami pełnymi :good:

Opublikowano

nie no nie ma co wkrecac :cool1: skladek nie ma bynajmniej nie u nas :decayed: tylko flacha wkupnego na grilu :tongue4:

Opublikowano

a tak wracając do rzeczywistości :wink4:, robimy jakieś spotkano przy węglikach

Opublikowano

kurza stopa niech juz tylko nie pada :)

Opublikowano

dawno nie padało :polew:

Opublikowano

no wypadalo by tyle z teraz robi sie poniej ciemno to moze umowimy sie na 19 w niedziele i ile by nas nie bylo pojedziemy poprtazac kielbe :decayed: a dojechal jesz\cze ktos na tego tulipana dzisiaj czy to bylo wszytsko ?????

Opublikowano

:polew: albo przez 6 mieisecy rent wogole nie dostarczac :tongue4: nie no ja szukam bede szukal czegos takiego http://allegro.pl/item1048793985_audi_s4_2_7_biturbo_1999_sedan_polecam.html :evil:

:good: wygląda nieźle :good: - jak kupisz,może być nawet w zimę, to nie zapomnij o jazdach testowych :naughty: może być w niedzielę ok 18.00 pod realem :evil:

Opublikowano

jesli mamy cos chlapnac to nie ukrywam ze lepsza by byla sobota...

Opublikowano

też jestem za sobotą, można odespać :decayed:

Opublikowano

jesli mamy cos chlapnac to nie ukrywam ze lepsza by byla sobota...

mądrze mówisz, sobota lepiej jak coś, ale nie wiem czy i tak coś wypije, w nd do roboty... co nie zmienia faktu ze wkupną flaszkę mogę postawić :tongue4:
Opublikowano

jak cos ja juz zaczynam poloweczke chlodzic :D moglby sie nasz spotowy kucharz odezwac :naughty:

Opublikowano

jutro dam ci znac bo moze znajdzie sie u znajomego lamap do ciebie i nie bylo by drogo albo jak bys chcial mogl bys sie z nim zamienic :good: tylko jutro sprawdzi bo nie pamieta czy jej nie sprzedal c**j niech bedzie sobota tylko ja jak cos to na 19 dopiero sciagne :przebiegly:

Opublikowano

dłużej posiedzimy :wink4:

Opublikowano
:good: no to gitarra [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:45_________________________________________________kierowniku rezyseze :kox: pusc no ogloszenie w eter :decayed:
Opublikowano

powoli powoli ale o której sobocie myślicie :cool1:

Opublikowano

no na moje oko to 17 troche wczesnie :cool1: ludzie dopiero co z pracy do domu wroca :tongue4:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:53_________________________________________________ :witch: zawijam w kokon bo za 7 godzin trzeba byc w pracy zeby ci co ida na 8 lub 10 mogli otrzymac jak co rano regularnie poczte :polew:

Opublikowano

ale miałem zabobona :gwizdanie:

znajdźcie łódzkie :kox:

rR_rS.jpg

[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:58_________________________________________________w tą sobote piknik :wallbash:

Opublikowano

ale niepotrzebne zakladki z ff mozesz juz wywalic :P