Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema: nie spac zwiedzac :decayed: ale dzisiaj bedzie skwar :JC_fan:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi:

mialem wczoraj dac znac o cartach ale niestety na trasce mialem maly postoj ;) zacisnely mi sie klocuszki na tarczy i nim sie zorietowalem prawie sie zapalily ;) heheheh a cos tak dziwnie jechac nie chciala :P wiec bylo mocniej gaz docisnac :decayed: no ale cartow nie sprawdzilem niestety :( mysle ze temat jest otwarty ale nie wiem czy w ten weekend bo mam sporo spraw do zrobienia i zaraz ruszam w trase :) moze podjade gdzies dzisiaj sprobuje zrobic jakies nocne foto :) zobaczymy co mi z tego wyjdzie oczywiscie efekty opublikuje :)

Opublikowano

:siema:

jak dla nie może dzisiaj smażyć :evil:[br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 09:43_________________________________________________a tak na marginesie niektórym poprzestawiała się czasoprzestrzeń :gwizdanie:

Opublikowano

Dobry:) Jak tam w Lodzi, bo w Portugalii goraco jak cholera;P Wroce, to sie spocimy, oczywiscie w socjalnym znaczeniu tego slowa :decayed:

Opublikowano

Mariusz to ja też poproszę tę naklejeczkę. Przy okazji- mijaliśmy się ostatnio ale chyba za krótkie mam ręce do tego machania hehe. Pozdro....ależ gorąco :heat:.....wyprałam sobie za to tapicerkę, wreszcie i nareszcie

Opublikowano

:hi: siemanko Madziula, powiadasz, że machałaś :mysli: sorki ale nie zajarzyłem :kox:

A propos prania tapicerki to sama czy ktoś ci prał - jeśli ktoś to "wifil kostet"

Opublikowano

:hi: siemanko Madziula, powiadasz, że machałaś :mysli: sorki ale nie zajarzyłem :kox:

A propos prania tapicerki to sama czy ktoś ci prał - jeśli ktoś to "wifil kostet"

Sama nie, bo ja blokers to wiesz ciężko tak latać z wiadrami a jeszcze cie jakiś konfident pod.... Piorę u chłopaków na Kamiennej, bo ogólnie tam myję auto i mam nawet kartę klienta i zaliczam punkty ;) Nie polecam tylko u nich woskowania. Mało profesjonalnie...... Samo pranko bez podsufitki- 80 zeta. Ja mam ogólnie kupę kurzu bo auto stało 2 tyg na parkingu a w zasadzie polu parkingowym w Wawie i jest syf, co tu gadać. Napiszę ci jakie efekty i czy się opłaca.

Opublikowano

to mało 8 dyszek :mysli:, a wszystek syf wyprany

Opublikowano

odnośnie pranka 80 pln-ów to faktycznie nieźle tylko czy są efekty :kox::shocked:[br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 14:34_________________________________________________ :wink4: siema Seba cyknąłeś jakieś fotki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

siema siema

wrocilem niedawno nei jeszcze nic nie robilem wieczorem moze jak bede wracal gdzies cos ustrzele ;) teraz mam kilka spraw do ogarniecia :)[br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 15:44_________________________________________________mnie niestety jutro nie bedzie na spocie :/ zdjec tez nie zrobilem :( czasu brak :(

Opublikowano
:hi: chlopaki jak cos to napiszcie mi sms-a a lbo zadzwonicie o ktorej sie widzimy bo bede bez internetu caly dzien i dopiero wieczorem zjade na lodz :good:
Opublikowano

siemanko mnie też chyba nie będzie :no: :no: Chrzciny :kox:

Opublikowano
  • Autor

uu mizeria dzisiaj chyba byla :/ ja wlasnie dolecialem do stolicy

Opublikowano

nom na spocie bylem ja i bartek :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no ja sie usprawiedliwilem ale na nastepnym powinienem byc bo to nie ladnie tak nalezy mi sie kara :P bede spal od sciany :D:kox:

GO SPAIN !!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

a ja nareszcie wyrezalem kiere :decayed:

3GDQA.jpg

l5X1i.jpg

Opublikowano
  • Autor

sie nie chwal mam podobna :P pieknie gratsy :thumbup: :oklaski:

za to mam problem z hantlami klocki mi sie zaciskaja na tarczy podczas jazdy :( przykopcilem juz sobie troche :(

Opublikowano

rozbierz je na czesci pierwsze i przeczyc sobie sikodlo itp. i pozkladaj do kupy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ta jasne chlopie jak ja to rozloze a pewnie rozloze bo co to za problem to jak zloze hmm to nie zloze :D nie ma bata :P:kwasny:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 23:08_________________________________________________ :hi:

a tu co wakacje nikogo nie ma ?[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 06:35_________________________________________________no co za padaczka ludziska wylazic z grot :P[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 08:13_________________________________________________no to sobie chyba pogadam sam ze soba :P albo zaloze nowe konto i pogadam z nowym :P

Opublikowano
:hi: siemanko :polew: to nowe konto to :good: dobre :polew: :polew: