Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać Gospodarza :hi: , życzę udanego dzionka i zarazem weekendu. Mnie czeka kolejna wizyta u Idczaka bo k* zapomnieli sprawdzić czy wstawiona szyba będzie się otwierać.I się oczywiście nie otwiera :wallbash: Nie ma to jak "profesjonalizm".

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:Powitać Gospodarza, życzę udanego dzionka i zarazem weekendu. Mnie czeka kolejna wizyta u Idczaka bo k* zapomnieli sprawdzić czy wstawiona szyba będzie się otwierać.I się oczywiście nie otwiera :wallbash: Nie ma to jak "profesjonalizm".

:pociesz: nie martw sie Madzie nie pierwszi i ostani raz :cool1:
Opublikowano

Gospodarza jeszcze nikt nigdy nie witał tak licznie jak dzisiaj :decayed:

Opublikowano

tak patrze to nasze forum jest pelne ciepla i milosci :decayed: takie prawdziwe ognisko domowe tu czuc :wink4::polew:

Opublikowano

tak patrze to nasze forum jest pelne ciepla i milosci :decayed: takie prawdziwe ognisko domowe tu czuc :wink4::polew:

No chociaż forum, bo na ulicy to tego ciepła i zrozumienia jak na lekarstwo :kwasny: .

Opublikowano

Powitać Gospodarza :hi: , życzę udanego dzionka i zarazem weekendu. Mnie czeka kolejna wizyta u Idczaka bo k* zapomnieli sprawdzić czy wstawiona szyba będzie się otwierać.I się oczywiście nie otwiera :wallbash: Nie ma to jak "profesjonalizm".

od dawna wiadomo, że w serwisach pracują kołki, co lepszy meches odchodzi i działa na własną ręke :kwasny:

Opublikowano

witajcie spamerzy;D Ja zaraz uciekam do nauki Metod Numerycznych k***a.... Rękawice zostały rzucone, trzeba je przyjąć;p

Opublikowano

oo pierwszy bez powitania :D trzeba bedzie go wyslac na lekcje spiewu w piwnicy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

oo pierwszy bez powitania :D trzeba bedzie go wyslac na lekcje spiewu w piwnicy :polew: :polew: :polew:

jak mu nie wstyd :song:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:tongue4:

mLPAr.jpg

mLS4A.jpg

A kto je to? :mysli:

listonosz i jego piękniejsza połówka i Bart :tongue4:

Opublikowano

Że niby ja bez powitania? chyba słowo "witajcie" jest zaliczane w poczet tych używanych do przywitania się;p

Opublikowano

ale nie przywitales Gospodarza z odpowiednim szacunkiem :D:kox:

Opublikowano

Że niby ja bez powitania? chyba słowo "witajcie" jest zaliczane w poczet tych używanych do przywitania się;p

Gospodarza trzeba przywitać wyjątkowo ciepło :kox:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 10:40_________________________________________________

a widzieliscie to ?? http://www.wp.pl/?id=183812-259187374 :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:decayed::naughty:
Opublikowano

który to gospodarz, bo jestem nie w temacie;p

Opublikowano

ja :D:decayed: