Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

eee wiem cos czytalem :) chwalili sie na spocie :P[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 00:07_________________________________________________no to PSTRYK i PSTRYK

:hi:

dzis jest co ??? :naughty: :naughty: :naughty:

Piatek tygodnia koniec i poczatek :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: seba czy kacha wysłała do ciebie jakąś fotę - bo już się pogubiłem z tymi zdjęciami :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano
  • Autor

nie nie wysylala mieliscie zdecydowac ktora :)[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 07:00_________________________________________________lece do roboty odezwe sie jak dolece

Opublikowano

ok :good:

Opublikowano
  • Autor

byc :)

Opublikowano

...albo nie być :wink4:

Opublikowano
  • Autor

byc byc i powitac :):hi:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

I zaczynamy kolejny dzień :)

Opublikowano
  • Autor

a jak piatek piateczek piatunio

:D[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:25_________________________________________________i dzisiaj sa rocznica 16 lat familiady swietujmy :D [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:26_________________________________________________Misiaki podeslijcie mi ktores zdjecie bo chce wyslac juz pakiet do wstawienia :)

Opublikowano

możemy iść do programu jako jedna wielka rodzina A4 klubu :kox:

Opublikowano
  • Autor

heheh chyba reprezentujemy za duza rodzine i Hamburger by sie osral :P

Opublikowano

ale może by przygotował jakiś wyjątkowo durny dowcip prowadzącego na tę okoliczność :D

Opublikowano

@Adrenalina, dokładnie to samo miałem napisać, o dowcipie z gatunku "śmieszących 0,23% społeczeństwa" :>

Opublikowano

@Adrenalina, dokładnie to samo miałem napisać, o dowcipie z gatunku "śmieszących 0,23% społeczeństwa" :>

:good:

w familiadzie też powinno się to nazywać 'żenujący żart prowadzącego' jak u szymona :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________jak samopoczucie w ten piątkowy poranek? :naughty:

Opublikowano

jest spraw do was Panowie - czy podejmiecie się naprawy mojej audi? muszę pilnie wymienić tarcze, klocki z tyłu oraz zacisk i łożysko. A sam nie mam pojęcia jak to zrobić a mechanik liczy sobie dużo hajsu ;/

A co to jest "dużo" ? może znamy tańszych?

to co - pomoże ktoś biednemu studentowi ? :cool1: wódeczka i zakąska gratis :kox: i to nie teraz tylko jakoś w przyszłym tyg czwartek pt albo sob, bo teraz egzaminy mam

Opublikowano

Wy lepiej się przyznajcie że wszyscy ostrzycie sobie zęby na tą wódeczkę i zakąskę :kox:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________jak samopoczucie w ten piątkowy poranek? :naughty:

Samopoczucie ---- :> :> :> :punk::yeee: i takie tam, fure się umyje może :mysli: