Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

:hi:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________jak samopoczucie w ten piątkowy poranek? :naughty:

Samopoczucie ---- :> :> :> :punk::yeee: i takie tam, fure się umyje może :mysli:

jedziesz jutro na foto spota z chłopakami? :naughty:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________jak samopoczucie w ten piątkowy poranek? :naughty:

Samopoczucie ---- :> :> :> :punk::yeee: i takie tam, fure się umyje może :mysli:

A przedszkole mogę zabrać? :mysli: jak ni to nie jadę, bo nie mam komu ich "wręczyć" w niedzielę jak ktoś lubi piłkę nożną w wykonaniu pieknych kobietek, to zapraszam na mecz ligowy UMKS Włokniarz do Zgierza. Ja będę kibolem ale bez wyrywania krzesełek i innych nie dozwolonych środków dopingu

Opublikowano
  • Autor

hehe no jasne ze mozesz zabrac a czemu nie :) Pewnie Misiaki tez beda z Adasiem :) huhuh no to damki mecz ulala i jeszcze kibolki ulalalalal :D

Opublikowano

A przedszkole mogę zabrać? :mysli: jak ni to nie jadę, bo nie mam komu ich "wręczyć" w niedzielę jak ktoś lubi piłkę nożną w wykonaniu pieknych kobietek, to zapraszam na mecz ligowy UMKS Włokniarz do Zgierza. Ja będę kibolem ale bez wyrywania krzesełek i innych nie dozwolonych środków dopingu

'przedszkole' jak najbardziej... zawsze ładnie na fotkach wychodzi :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a przedszkole sie opstryka :) moze ladne zdjecia wyjda to bedzie pamiatka :)[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:10_________________________________________________no i co piszesz to co ja co ?? no co co co :bicz3:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:10_________________________________________________ :naughty::decayed:

Opublikowano

byłam szybsza :tongue4:

Opublikowano
:siema::decayed:
Opublikowano
  • Autor

:hi:

byłam szybsza :tongue4:

przypadek :)

Opublikowano

Qrcze, chętnie bym się z Wami zabrał, przy okazji wziąłbym też moją latorośl, ale w sobotę ma dżamprezkę urodzinową, bo właśnie miała 6 urodziny :)

Może następnym razem...

Opublikowano

Qrcze, chętnie bym się z Wami zabrał, przy okazji wziąłbym też moją latorośl, ale w sobotę ma dżamprezkę urodzinową, bo właśnie miała 6 urodziny :)

Może następnym razem...

To koniecznie następnym razem, mój urwis skończył 5 lat :) będzie miał z kim poszaleć :rolleyes:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:15_________________________________________________

a przedszkole sie opstryka :) moze ladne zdjecia wyjda to bedzie pamiatka :)[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:10_________________________________________________no i co piszesz to co ja co ?? no co co co :bicz3:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:10_________________________________________________ :naughty::decayed:

fotogeniczne mam to przedszkole :)

Opublikowano
  • Autor

no to elegancko :D

Opublikowano

zagaldamy przedszkole :decayed:

Opublikowano

to może w końcu jakiś zestaw piknikowy się weźmie :naughty:

Opublikowano

zagaldamy przedszkole :decayed:

Strona klubowa: http://umkszgierz.futbolowo.pl/umkszgierz/

Ruszyła II liga i próbujemy ją okiełznać. Różnie to wychodzi ale nie jest źle. :)

Opublikowano
To koniecznie następnym razem, mój urwis skończył 5 lat będzie miał z kim poszaleć

He he :>

No moja córka zawsze jest otwarta na inne dzieciaki i uwielbia się bawić z nimi.

Dzieci to nie mają takich problemów jak dorośli - podejdzie, zagada o jakimś misiu czy jakiejś bajce i po dwóch minutach już ma nowego "kolegę" :>

Opublikowano
To koniecznie następnym razem, mój urwis skończył 5 lat będzie miał z kim poszaleć

No moja córka zawsze jest otwarta na inne dzieciaki i uwielbia się bawić z nimi.

Dzieci to nie mają takich problemów jak dorośli - podejdzie, zagada o jakimś misiu czy jakiejś bajce i po dwóch minutach już ma nowego "kolegę" :>

Mój syn ma wieeelką łatwość w nawiązywaniu nowych znajomości i nie bawi się w etykietę, także jak będzie rzucał- ej Ty... to proszę wybaczyć, bo nie ma nic obraźliwego w tym tekście. Ot po prostu każdy to jest potencjalny nowy kolega i koleżanka. Wyraz "Pan" i "Pani" gorzej mu wychodzą niż rzucanie po imieniu. Walczymy z tym ale chyba mało skutecznie. A koleżanka Adrenalinka? będzie?

Opublikowano

:mysli:

dlaczego dzieci? ...ja też zawsze zagaduję o misiu :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:36_________________________________________________

Mój syn ma wieeelką łatwość w nawiązywaniu nowych znajomości i nie bawi się w etykietę, także jak będzie rzucał- ej Ty... to proszę wybaczyć, bo nie ma nic obraźliwego w tym tekście. Ot po prostu każdy to jest potencjalny nowy kolega i koleżanka. Wyraz "Pan" i "Pani" gorzej mu wychodzą niż rzucanie po imieniu. Walczymy z tym ale chyba mało skutecznie. A koleżanka Adrenalinka? będzie?

no ja mam trochę daleko, ale zobaczę co da się zrobić :kox:

Opublikowano

Adas Misikow jak pojechalismy na fotki na nas wszytyskich mowil wujo :decayed:

Opublikowano

To jak tylko "troche" daleko to zalewaj i przyjeżdżaj :wink4:

Opublikowano
także jak będzie rzucał- ej Ty... to proszę wybaczyć, bo nie ma nic obraźliwego w tym tekście.

:>

A ja się cieszę, jak ktoś do mnie mówi na "Ty", bo nie czuję się tak staro :>

A jeśli chodzi o dzieci, to jestem baaardzo wyrozumiały, chociaż też zwracam uwagę na to, by moja córka odpowiednio zwracała się do obcych