Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________jak samopoczucie w ten piątkowy poranek? Samopoczucie ---- :> :> :> i takie tam, fure się umyje może jedziesz jutro na foto spota z chłopakami?
Magdalenah Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________jak samopoczucie w ten piątkowy poranek? Samopoczucie ---- :> :> :> i takie tam, fure się umyje może jedziesz jutro na foto spota z chłopakami? A przedszkole mogę zabrać? jak ni to nie jadę, bo nie mam komu ich "wręczyć" w niedzielę jak ktoś lubi piłkę nożną w wykonaniu pieknych kobietek, to zapraszam na mecz ligowy UMKS Włokniarz do Zgierza. Ja będę kibolem ale bez wyrywania krzesełek i innych nie dozwolonych środków dopingu
Seba_LDZ Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 hehe no jasne ze mozesz zabrac a czemu nie Pewnie Misiaki tez beda z Adasiem huhuh no to damki mecz ulala i jeszcze kibolki ulalalalal
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:58_________________________________________________jak samopoczucie w ten piątkowy poranek? Samopoczucie ---- :> :> :> i takie tam, fure się umyje może jedziesz jutro na foto spota z chłopakami? A przedszkole mogę zabrać? jak ni to nie jadę, bo nie mam komu ich "wręczyć" w niedzielę jak ktoś lubi piłkę nożną w wykonaniu pieknych kobietek, to zapraszam na mecz ligowy UMKS Włokniarz do Zgierza. Ja będę kibolem ale bez wyrywania krzesełek i innych nie dozwolonych środków dopingu 'przedszkole' jak najbardziej... zawsze ładnie na fotkach wychodzi
Seba_LDZ Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 a przedszkole sie opstryka moze ladne zdjecia wyjda to bedzie pamiatka [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:10_________________________________________________no i co piszesz to co ja co ?? no co co co :bicz3:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:10_________________________________________________
Kimi Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Qrcze, chętnie bym się z Wami zabrał, przy okazji wziąłbym też moją latorośl, ale w sobotę ma dżamprezkę urodzinową, bo właśnie miała 6 urodziny Może następnym razem...
Magdalenah Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Qrcze, chętnie bym się z Wami zabrał, przy okazji wziąłbym też moją latorośl, ale w sobotę ma dżamprezkę urodzinową, bo właśnie miała 6 urodziny Może następnym razem... To koniecznie następnym razem, mój urwis skończył 5 lat będzie miał z kim poszaleć [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:15_________________________________________________ a przedszkole sie opstryka moze ladne zdjecia wyjda to bedzie pamiatka [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:10_________________________________________________no i co piszesz to co ja co ?? no co co co :bicz3:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:10_________________________________________________ fotogeniczne mam to przedszkole
bartek1605 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 to może w końcu jakiś zestaw piknikowy się weźmie
Magdalenah Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 zagaldamy przedszkole Strona klubowa: http://umkszgierz.futbolowo.pl/umkszgierz/ Ruszyła II liga i próbujemy ją okiełznać. Różnie to wychodzi ale nie jest źle.
Kimi Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 To koniecznie następnym razem, mój urwis skończył 5 lat będzie miał z kim poszaleć He he :> No moja córka zawsze jest otwarta na inne dzieciaki i uwielbia się bawić z nimi. Dzieci to nie mają takich problemów jak dorośli - podejdzie, zagada o jakimś misiu czy jakiejś bajce i po dwóch minutach już ma nowego "kolegę" :>
Magdalenah Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 To koniecznie następnym razem, mój urwis skończył 5 lat będzie miał z kim poszaleć He he :> No moja córka zawsze jest otwarta na inne dzieciaki i uwielbia się bawić z nimi. Dzieci to nie mają takich problemów jak dorośli - podejdzie, zagada o jakimś misiu czy jakiejś bajce i po dwóch minutach już ma nowego "kolegę" :> Mój syn ma wieeelką łatwość w nawiązywaniu nowych znajomości i nie bawi się w etykietę, także jak będzie rzucał- ej Ty... to proszę wybaczyć, bo nie ma nic obraźliwego w tym tekście. Ot po prostu każdy to jest potencjalny nowy kolega i koleżanka. Wyraz "Pan" i "Pani" gorzej mu wychodzą niż rzucanie po imieniu. Walczymy z tym ale chyba mało skutecznie. A koleżanka Adrenalinka? będzie?
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 dlaczego dzieci? ...ja też zawsze zagaduję o misiu :polew:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 10:36_________________________________________________ To koniecznie następnym razem, mój urwis skończył 5 lat będzie miał z kim poszaleć He he :> No moja córka zawsze jest otwarta na inne dzieciaki i uwielbia się bawić z nimi. Dzieci to nie mają takich problemów jak dorośli - podejdzie, zagada o jakimś misiu czy jakiejś bajce i po dwóch minutach już ma nowego "kolegę" :> Mój syn ma wieeelką łatwość w nawiązywaniu nowych znajomości i nie bawi się w etykietę, także jak będzie rzucał- ej Ty... to proszę wybaczyć, bo nie ma nic obraźliwego w tym tekście. Ot po prostu każdy to jest potencjalny nowy kolega i koleżanka. Wyraz "Pan" i "Pani" gorzej mu wychodzą niż rzucanie po imieniu. Walczymy z tym ale chyba mało skutecznie. A koleżanka Adrenalinka? będzie? no ja mam trochę daleko, ale zobaczę co da się zrobić
klysek Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Adas Misikow jak pojechalismy na fotki na nas wszytyskich mowil wujo
Magdalenah Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 To jak tylko "troche" daleko to zalewaj i przyjeżdżaj
Kimi Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 także jak będzie rzucał- ej Ty... to proszę wybaczyć, bo nie ma nic obraźliwego w tym tekście. :> A ja się cieszę, jak ktoś do mnie mówi na "Ty", bo nie czuję się tak staro :> A jeśli chodzi o dzieci, to jestem baaardzo wyrozumiały, chociaż też zwracam uwagę na to, by moja córka odpowiednio zwracała się do obcych
Rekomendowane odpowiedzi