Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

hehehe no to byle szybciej ;) juz sroda w sumie :)[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 23:03_________________________________________________no to PSTRYK :hi:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak pstryk, sami tu nie jesteście :tongue4:

Opublikowano

Witka wszystkim :hi:

podobno dzień bez "rezanka" to dzień stracony więc coś trzeba robić bo dni zapierdzielają bezpowrotnie :mysli: :mysli:

mBLEA.jpg

a tu dla przypomnienia

mBO8J.jpg

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

:hi:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 08:00_________________________________________________sama ramke zmieniles ?? malowales czy nowa ?? wiesz ze teraz caly chrom na czarno musisz zrobic ??

:)

Dzien dobry Basiu :)

Opublikowano

Elo :hi:

Mariusz, fajnie wygląda taka matowa :good:

Opublikowano
  • Autor

modzik ciagnie modzik :D a pozniej czarna podsufitka :D i wnetrze :D

Opublikowano

modzik ciagnie modzik :D a pozniej czarna podsufitka :D i wnetrze :D

I czarny dach :slina:

Opublikowano

no troszkę wiało ale w tym poj.....anym Zgierzu często nie ma pałeru :wallbash: :wallbash:

Aj tam, aj tam zaraz poj...nym. Ja tam powera zawsze mam. Na Hamburgu się mieszka :evil::hi: bry wszystkim

Opublikowano
  • Autor
:kox::naughty::decayed:
Opublikowano

Dzień dobry :wink4:

chcąc nie robic zamieszania już w temacie o spocie wojewódzkim w łodzi, pytam tutaj: od 16 będziecie już na tej RUdzkiej Górze tak :?: ul. Starorudzka :?: nie wiem o której skończe zajęcia i dlatego pytam, żebym nie leciał na darmo jak coś... dzięki za info i pomoc w tym temacie :good:

Opublikowano

no problem jest w tym ze jeszcze nikt nie potwierdzil czy nas tam wpuszcza, zawsze jest opcja kolo bylego wysypiska tam gdzie mielismy jedynego grila

Opublikowano

no problem jest w tym ze jeszcze nikt nie potwierdzil czy nas tam wpuszcza, zawsze jest opcja kolo bylego wysypiska tam gdzie mielismy jedynego grila

:polew: sorry, ale grill obok wysypiska mnie rozbawił. :embarrassed: przepraszam

Opublikowano
  • Autor

heheh dobry gril nie jest zly

Opublikowano

uscisle troche ;P raczej jest to byle wysypisko i jak dla mnie boisko do pily, siatki, sloty do pingla i miejsce na samochody to fajna miejscowka :wink4:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 11:24_________________________________________________Ci co byli to wiedza :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no mysle ze moze byc ok i nie ma problemu z wjazdem problemem moze byc jedynie pogoda i miejsca do siedzenia ;)

Opublikowano

no mysle ze moze byc ok i nie ma problemu z wjazdem problemem moze byc jedynie pogoda i miejsca do siedzenia ;)

Aj tam , mało ci siedzeń? masz 5 w aucie i swoje 4 litery, rzucisz kratke po browarze czy tam koszyk z auta i masz siedzisko. :cool1:

Opublikowano
  • Autor

spoko mi pasuje :D:):D :D przekonalas mnie :D

Opublikowano

Aj tam , mało ci siedzeń? masz 5 w aucie i swoje 4 litery, rzucisz kratke po browarze czy tam koszyk z auta i masz siedzisko. :cool1:

Dobrze Magda prawi - polać jej!:D

Opublikowano
  • Autor

i ogorka zeby na sucho nie bylo :naughty: :gwizdanie: