Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta robota mnie wykończy :disgust:

a za oknem tak pięknie :embarrassed:

Basiu skąd ten sadystyczny emocik w profilu? to tak ku przestrodze dla kolegów? :mysli:

żeby nie kombinowali :decayed:

[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 14:22_________________________________________________widziałam że namierzyłaś mnie na FB :cool1:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Basiu skąd ten sadystyczny emocik w profilu? to tak ku przestrodze dla kolegów? :mysli:

[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 14:22_________________________________________________widziałam że namierzyłaś mnie na FB :cool1:

Ahaś, zrobiłam śledztwo na profilu Seby najpierw hehehe. Teraz możemy podesłać sobie po kozie albo ogierze, albo nakarmić kury w kurniku . :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ahaś, zrobiłam śledztwo na profilu Seby najpierw hehehe. Teraz możemy podesłać sobie po kozie albo ogierze, albo nakarmić kury w kurniku . :decayed: :decayed:

co prawda to prawda, :hahaha: teraz jesteśmy sąsiadkami :wink4:

Opublikowano
  • Autor

heheh ladnie wspolne gospodarstwo zrobcie :P

Opublikowano

Zajrzyj na jajecznice :D

Opublikowano
  • Autor

hehhehe oooo taaaaaaaaaaaaaaaak :D:slina: :slina: :slina::naughty:

Opublikowano

Dobra, starczy tego spamu, czas myśleć o ewakuacji do domu :hi: do zobaczonka

Opublikowano

Zajrzyj na jajecznice :D

...albo na zbiór pomidorów :tongue4:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 15:14_________________________________________________

Dobra, starczy tego spamu, czas myśleć o ewakuacji do domu :hi: do zobaczonka

narka :)

Opublikowano
  • Autor

hheheh ladnie niektorym to dobrze ;) do domu jada ;)

Opublikowano

:gwizdanie: ja już też po robocie wwwwwwwrrrrrrrrreeeeeesssssssszzzzzzzzzzcccccccccciiiiiiiiiiiieeeeeeeeeee :dance: :dance: :dance: strasznie mnie męczy ostatnio

Opublikowano
  • Autor

heheh no ja dzis jeszcze bede dluuuugo walczyl ;)

Opublikowano

Byłam na Starorudzkiej w Bacówce u Józka, otóż sprawa przedstawia się następująco:

można tam grillować, ależ oczywiście...

pod kilkoma warunkami:

- kiełbasa 6 zł za 100g

- szaszłyk 6 zł za 100g

- kaszana 4 zł za 100g

- chlebek, musztarda ketchup płatnie

- napoje oraz alkohole od nich

- 30 zł za rozpalenie grilla

i co Wy na to :?:

trochę kosztowna imprezka.

Proponuję takie rozwiązanie:

- zakupię dla wszystkich kiełbasy

- ketchup, musztarda, pieczywo

- naczynia jednorazowe

- węgiel drzewny

- przywieziemy grilla

- rachunek jaki wyniesie podzielimy na liczbę osób

napoje, ew.alkohol we własnej intencji

i co :?: :?: :?: :?: :?:

Opublikowano

Ja Wam mówię - olać zupełnie temat bacówki - obok jest duży parking, który do nich nie należy - starczy miejsca dla wszystkich samochodów, bez łaski. Kolejna sprawa - wziąć grilla (sam oczywiście też mogę zabrać), węgiel, etc oraz jakieś przenośne krzesełka, żeby było na czym usiąść. Kupić, co trzeba i wejść z tym wszystkim na górę, nie robiąc zbyt wielkiego hałasu, a nawet, jak komuś przyjdzie do głowy, żeby nas stamtąd wyrzucić, to zabierzemy grilla, krzesełka i przeniesiemy się na parking. Wolę jednak mieć kiełbaskę z widokiem na Łódź;D W ogóle najlepsze byłoby ognisko, ale zaraz komuś przyjdzie do głowy, że się jara i wezwie straż, także chyba lepszy grill;) Pogoda raczej będzie dopisywać:) Krótko mówiąc - ja stoję przy swoim, czyli niezależny grill na rurdzkiej, a jak nas wywalą, to się gdzieś przeniesiemy.[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 17:20_________________________________________________Miejscówka awaryjna - stawy stefańskiego. Jest od rudziej wjazd, na miejscu plac zabaw dla dzieci, woda, etc. Myślę, że ok, tylko alkohol w torbę trzeba włożyć, żeby nie było "próby spożycia".

Opublikowano

nie, nie pojedziemy na koło starego wysypiska, tam gdzie ostatnio był grillik. :)

Opublikowano

Ja Wam mówię - olać zupełnie temat bacówki - obok jest duży parking, który do nich nie należy - starczy miejsca dla wszystkich samochodów, bez łaski. Kolejna sprawa - wziąć grilla (sam oczywiście też mogę zabrać), węgiel, etc oraz jakieś przenośne krzesełka, żeby było na czym usiąść. Kupić, co trzeba i wejść z tym wszystkim na górę, nie robiąc zbyt wielkiego hałasu, a nawet, jak komuś przyjdzie do głowy, żeby nas stamtąd wyrzucić, to zabierzemy grilla, krzesełka i przeniesiemy się na parking. Wolę jednak mieć kiełbaskę z widokiem na Łódź;D W ogóle najlepsze byłoby ognisko, ale zaraz komuś przyjdzie do głowy, że się jara i wezwie straż, także chyba lepszy grill;) Pogoda raczej będzie dopisywać:) Krótko mówiąc - ja stoję przy swoim, czyli niezależny grill na rurdzkiej, a jak nas wywalą, to się gdzieś przeniesiemy.[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 17:20_________________________________________________Miejscówka awaryjna - stawy stefańskiego. Jest od rudziej wjazd, na miejscu plac zabaw dla dzieci, woda, etc. Myślę, że ok, tylko alkohol w torbę trzeba włożyć, żeby nie było "próby spożycia".

To może rzeczywiście Ty weźmiesz tego grilla a my całą resztę :mysli:

Opublikowano

o jakim miejscu myślicie :mysli:

Opublikowano

Boże, co tu się dzieje :mysli: :?: :?: :?:

tyle czasu żeby się prawie nikt nie odzywał :?: :?: :?:

ludzie gdzie Wy jesteście :?: :?: :?:

wracać mi tu szybko, bo są szczegóły do dogadania :!: :!: :!:

Opublikowano

Hej. Ja się odmeldowuję. Grilla myślę, że mogę wziąć, jutro sprawdzę, w jakim jest stanie. Najwyżej wezmę dwa;)

Opublikowano

kacha, kum kum :tongue4:

Opublikowano

o widzę, że co niektórzy nadrabiają zaległości przeglądaniem wątku