Kimi Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 E tam śledztwo zaraz, tak pytam. Skoro nie ostatnie, to mamy tak: ZUS BRE Błękitny Tower (Sienkiewicza/Piłsudskiego) Urząd Marszałkowski albo ten "bliźniak" obok niego
Magdalenah Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 E tam śledztwo zaraz, tak pytam. Skoro nie ostatnie, to mamy tak: ZUS BRE Błękitny Tower (Sienkiewicza/Piłsudskiego) Urząd Marszałkowski albo ten "bliźniak" obok niego no Urząd Marszałkowski to widzę z okna Brzydal szary. Nasz też już sfatygowany ale idzie do remontu a my czekamy na przeprowadzkę. Mamy nadzieję, że uda się to zrobić przed świętami. Potem przyjdzie tylko czekać na powrót do odświeżonej siedziby. Nie będziemy wtedy słuchać, że winda się popsuła, że brudno i szaro itd. a zwłaszcza, że nikomu nic na głowę nie spadnie.
Seba_LDZ Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 i ze niby co to ma udowodnicz czy symbolizowac ?? bo sie zgubilem
Magdalenah Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 A tak sobie kolega fotoski Łodzi robi hehehe, w każdym razie, żaden z nich to nie "mój" drapacz
Kimi Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 i ze niby co to ma udowodnicz czy symbolizowac ?? bo sie zgubilem No w sumie to nic...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 heheheh a tam drapacz odrazu
Magdalenah Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 heheheh a tam drapacz odrazu ok-wieżowiec? pasuje? nie będzie niecnych skojarzeń?
Kimi Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 A tak sobie kolega fotoski Łodzi robi hehehe, w każdym razie, żaden z nich to nie "mój" drapacz Hm, masz widok na UM, ale z tych trzech to żaden z nich. Zostaje BRE, ale BRE dopiero co miało remont Pozostałe budynki dookoła mają mniej niż 6 pięter, no chyba, że Manhattan, ale tam są mieszkania tylko chyba?
Seba_LDZ Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 ee tam nie tylko moge byc takim drapaczem [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 12:07_________________________________________________hehe chmur
Magdalenah Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 A tak sobie kolega fotoski Łodzi robi hehehe, w każdym razie, żaden z nich to nie "mój" drapacz Hm, masz widok na UM, ale z tych trzech to żaden z nich. Zostaje BRE, ale BRE dopiero co miało remont Pozostałe budynki dookoła mają mniej niż 6 pięter, no chyba, że Manhattan, ale tam są mieszkania tylko chyba? No to widocznie nie znasz wszystkich wieżowców hehe
Magdalenah Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Czyli Manhattan Czyli nic z tych twoich propozycji BTW... zajmij sie robotą
Adrenalina Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Sam robiłem Nokią E51 ja mam ciekawsze tylko robione czymś lepszym niż nokia
Magdalenah Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Sam robiłem Nokią E51 ja mam ciekawsze tylko robione czymś lepszym niż nokia Zwłaszcza ten ostatni jest mi bliski o 12:00 wychodzi tam Pan trębacz i męczy Prząśniczką
Kimi Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Czyli Manhattan Czyli nic z tych twoich propozycji BTW... zajmij sie robotą Dobra, dobra...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 no u Basi to przynajmniej profeske widac
Adrenalina Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 no u Basi to przynajmniej profeske widac e tam profeskę od razu... tak sobie pstrykałam
Kimi Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 no u Basi to przynajmniej profeske widac e tam profeskę od razu... tak sobie pstrykałam A ja to niby na konkurs robiłem? Tak sobie szedłem Piłsudskiego i taki ładny zachód słońca był i tak mnie natchnęło na zdjęcia...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 no u Basi to przynajmniej profeske widac e tam profeskę od razu... tak sobie pstrykałam no tak tak tyle ze pomyslalas troche zanim pstrykalas pstrykac to se mozna kapsle w piaskonicy :D
Rekomendowane odpowiedzi