Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleżanki i Koledzy :polew: się troszkę pochwale bo dzisiaj miałem trochę czasu żeby pogrzebać przy autku i wpadłem na taki fajny pomysł, żeby zrobić sobie automatyczny rozrusznik, czyli pstrykam tylko kluczykiem lekko rozrusznik i puszczam a on kręci i jak zapali to się wyłącza :naughty: :naughty: mój tatuś tak ma w A6 i jakoś tak mi się to spodobało i też tak chciałem :polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to niezły spryciarz z Ciebie, spoko życie trzeba sobie ułatwiać :good:

Opublikowano

no ale zrobiles czy nie ? bo to roznica ze chcialem a zrobilem :P

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie Seba jak to sie rozwinelo ?? :D[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 20:13_________________________________________________kurde wogoole to sie zakrecilem coraz gorzej jest ze mna dwa okocimy mocne i polowka krupnika i juz nie wiem co sie dzieje :D

Opublikowano

spamer i pijak :polew:

Opublikowano
  • Autor
:evil: :evil: :slina: :slina: :slina:
Opublikowano

Chciałem i zrobiłem :polew: tylko u mnie nie ma takiego efektu bo zapala bardzo szybko (nie chwalę się :naughty:) a w A6 trwa to sporo dłużej i jest fajnie :polew:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: opisz ladnie jak to zrobic :D
Opublikowano

i będziesz musiał jutro czytać od nowa bo dzisiaj Ci mało w głowie zostanie :polew:

Opublikowano

Chciałem i zrobiłem :polew: tylko u mnie nie ma takiego efektu bo zapala bardzo szybko (nie chwalę się :naughty:) a w A6 trwa to sporo dłużej i jest fajnie :polew:

u taty trochę dłużej - :mysli: czyli coś takiego

http://www.autokrata.pl/artykul/motocykl-z-silnikiem-od-helikoptera-3367/5

Opublikowano

nie aż tak :naughty: ale rozbujać V6 to trochę dłużej trwa :tongue4:

Opublikowano

Koleżanki i Koledzy :polew: się troszkę pochwale bo dzisiaj miałem trochę czasu żeby pogrzebać przy autku i wpadłem na taki fajny pomysł, żeby zrobić sobie automatyczny rozrusznik, czyli pstrykam tylko kluczykiem lekko rozrusznik i puszczam a on kręci i jak zapali to się wyłącza :naughty: :naughty: mój tatuś tak ma w A6 i jakoś tak mi się to spodobało i też tak chciałem :polew:

pomysł git :good: tylko trzeba był zrobić jeszcze przycisk Start/Stop w konsoli środowej :naughty: :naughty:

gdzieś na forum o tym czytałem :mysli:

Opublikowano

można by tak zrobić tak jest chyba w RS-ach :wink4:

Opublikowano

można by tak zrobić tak jest chyba w RS-ach :wink4:

no to już wiem do kogo uderzyć jak będę chciał coś takiego zrobić :decayed::naughty:

Opublikowano

nie ma sprawy coś się pomyśli :tongue4: jeżeli chodzi o elektronikę to jestem chętny do zabawy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

hmm to ciekawy pomysl jest ja tez bym to kupil :D

Opublikowano

my idziemy zrobić coś fajnego :sexinbed:, a Ty Seba sprawdź czy dochodzi już druga strona :wink4::polew:

Opublikowano

jak będzie mi się chciało to narysuje Wam schemat do tego + opis :tongue4: w zasadzie to potrzebny jest jeden przekaźnik i kontrakton :)

Opublikowano
  • Autor

my idziemy zrobić coś fajnego :sexinbed:, a Ty Seba sprawdź czy dochodzi już druga strona :wink4::polew:

Misie milego i ostrego jesli lubicie :D a jesli nie to takiego jaki lubicie :D:banan1: :banan1: :sex: :sex: :boobs: :boobs: :sexinbed: :sexinbed:

Opublikowano

co za dzień :confused4: ide spać :embarrassed: