Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, Panie i Pany, spadam na kwadrat.

Miłego popołudnia.

:papa:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

hej dziecioki :wink4:

no normalnie nie mogę z Was dzisiaj, coraz bardziej mi się podoba to towarzycho :naughty:

fajnie byłoby się wszyscy wspólnie spotkać... :slina:

ale mi daliście zajęcie dzisiaj? tyle fajnych stronek :decayed:

pogoniliście caaaały tydzień :wink4:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 17:08_________________________________________________ a gdzie chriss :?:

Opublikowano

Cześć, Kasiu :hi:

Opublikowano

Cześć, Kasiu :hi:

miałeś do domu iść??? wkońcu :mysli:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:14_________________________________________________nie ten cytat :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:14_________________________________________________cześć Katarzyno :tongue4:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:15_________________________________________________i Misiu :tongue4:

Opublikowano
miałeś do domu iść??? wkońcu

W domu już jestem przeca :>

Opublikowano

no ja już też jakiś czas - ale naskrobaliście dzisiaj stronek :gwizdanie: :gwizdanie:

Kimi troszkę ból z tym "zawiasem" :wallbash:

A propos inwigilacji to permanentna ale przez Kachę a nie przeze mnie :kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:30_________________________________________________aha odnośnie zawiechy to ja tylko lemforder ( fabrycznie kładzione w BMW )

Opublikowano

no ja już też jakiś czas - ale naskrobaliście dzisiaj stronek :gwizdanie: :gwizdanie:

A propos inwigilacji to permanentna ale przez Kachę a nie przeze mnie :kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:30_________________________________________________aha odnośnie zawiechy to ja tylko lemforder ( fabrycznie kładzione w BMW )

No kiszka, ale w sumie dobrze wyszło, bo jak by mi pierdolnął któryś na trasie, to róznie by mogło być :no:

TOM77 polecił mi Krafta ze względu na przebiegi, które robię rocznie. Na 8-10 tyś/rok Kraft wystarczy na parę latek.

A jak o inwigilacji mowa - to moja Szanowna Małżonka konta tu nie ma :D , więc mogę świntuszyć ile wlezie :naughty:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

a gdzie chriss :?:

Witam wszystkich spamowiczów i nie tylko :hi:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:44_________________________________________________Kimi radyjko podłączyłeś poprawnie ?[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:45_________________________________________________Zawiecha to tylko Lemforder,ale podobno mastersport też chwalą,bratu zakładaliśmy master... na wiosne i narazie git.

Opublikowano

Siemka chriss :hi:

Radyjka nie podłączyłem, bo nie mam kurna kluczyków do wyjmowania radia, musze najpierw sobie je "wydziergać " :>

A zawias - no cóż, zobaczymy.

Opublikowano

No kiszka, ale w sumie dobrze wyszło, bo jak by mi pierdolnął któryś na trasie, to róznie by mogło być :no:

TOM77 polecił mi Krafta ze względu na przebiegi, które robię rocznie. Na 8-10 tyś/rok Kraft wystarczy na parę latek.

A jak o inwigilacji mowa - to moja Szanowna Małżonka konta tu nie ma :D , więc mogę świntuszyć ile wlezie :naughty:

to ja zostaję przy Lemforderze - 8-10 kkm to co 4 miechy musiał bym wymienić :wallbash: :wallbash: ( ja robię jak narazie ok. 40 kkm)

Opublikowano

Mariusz - 8 do 10 tysięcy ROCZNIE

A nie, że wytrzymają 8-10 tysięcy :disgust:

50-60 tysięcy powinny dać radę (na moje jeżdżenie to 5-6 lat)[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 19:03_________________________________________________

Gdzieś widziałem takie rezanko :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=161779.0

Heh, faktycznie, też to widziałem kiedys :)

Dzięki za linka

Opublikowano

nieźle też się wyjmuje rozgiętymi opaskami metalowymi :tongue4: jak tak wyciągałem u siebie :)

Opublikowano

Seba, przerzucasz dzisiaj na drugi boczek :?: :polew:

Opublikowano

Seba, przerzucasz dzisiaj na drugi boczek :?: :polew:

to do mnie czy nie? :tongue4:
Opublikowano

do rkwona :tongue4:, ale gratuluję czujności :good:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 20:38_________________________________________________misie mówią dobranoc :hi:

Opublikowano

Ja też zwijam żagle, bo mi się już oczy zamykają...

A dopiero 21-sza.

Starzeję się... :([br]Dopisany: 20 Październik 2010, 20:43_________________________________________________Dobrej nocki wszystkim

Opublikowano

ok :polew:

Opublikowano

Dobranoc pchły na noc :hi:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 20:59_________________________________________________Kimi ty tam rządzisz w okolicy Rydzowej,bo jutro na borowanko tam się wybieram :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

czesc wszystkim :D

KAsiu jasne ze przezucam ale za chwile bo najpierw musze rozgrzac :D piersi :D [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 21:23_________________________________________________czy to jest jakies fatum czy mnie po prostu nikt nie lubi ?? bo nie czaje co sie odwezwe to nikt nie pisze :D:P