Opublikowano 5 Listopada 201015 l bez przesady ... :bicz3: Kimi nie martw się ja ci za tańczę jak Etke wrzucisz :polew:[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 16:29_________________________________________________ a może jeszcze popcorn Ci kupić i do kina zabrać ? :polew: Dobrze że nie na film :tongue4:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l bez przesady ... :bicz3: Kimi nie martw się ja ci za tańczę jak Etke wrzucisz :polew: na rurze?
Opublikowano 5 Listopada 201015 l bez przesady ... :bicz3: Kimi nie martw się ja ci za tańczę jak Etke wrzucisz :polew: To ja może powiem PAS.
Opublikowano 5 Listopada 201015 l a Seba co, zaginął w tych urzędach ? ...czy juz go zamknęli za łganie w pitach ?
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Dobra, Panie i Pany, trzeba powoli zawijać na kwadrat... Weekend czas zacząć
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Misiek rozchulałeś się z tymi avatarami, ta Pani ma takie stringi czy stringi+dziarka :?: :?: :?: :?: :?: :?:[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 17:33_________________________________________________ na pewno widzieliście ale możecie luknąć na poprawę humoru :polew:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Wow, Mario, coooraz lepiej Ja stawiam, że to tatuaż [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 17:54_________________________________________________No nie, jednak jak się DOKŁADNIE przyjrzałem - to są stringi... :gwizdanie:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l ale macie problemy :polew: a jeśli chodzi o ścisłość to jest tatuaż i skromniutkie stringi :naughty: :wink4:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l ale macie problemy :polew: a jeśli chodzi o ścisłość to jest tatuaż i skromniutkie stringi :naughty: :wink4: No no, ja bym się tak na Twoim miejscu nie chwalił dokładną znajomością stroju tej pani... :gwizdanie:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l a co tu się wyprawia? Jak to co? Normalka... d*py, d*py i jeszcze raz d*py
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Autor dzizas ile spamu ale przeczytalem wszystko ano wciagnelo mnie troche ale juz jestem na troszke bo znowu lece zaraz Seba padlem..... Tfoje oszy som hipnotajzin bedziesz wiedzial ocb :polew: czecz dziewczyny :polew:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l dzizas ile spamu ale przeczytalem wszystko ano wciagnelo mnie troche ale juz jestem na troszke bo znowu lece zaraz Seba padlem..... Tfoje oszy som hipnotajzin bedziesz wiedzial ocb :polew: czecz dziewczyny :polew: Popraw stanik...
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Autor hmm m :mysli: ale jak to ?? [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 19:13_________________________________________________Szoł mi so potrafisz :kox: