Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

eheheh jak cbś :P:D elegancko :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o godź 8:00 odbyła się część oficjalna: huczne wejście do sypialni, odśpiewanie sto lat, mały szampanik od adasia, duuuuży ode mnie, 35 róż, tort, dmuchanie świeczek, wyjściowy sweterek i ... bilety na koncert COMA :decayed: :decayed: :decayed:

:good: :good: :good:

Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

A kluczyki do białego Avanta B7 wręczysz mężowi wieczorem, w trakcie kolacji we dwoje? :naughty:

jeszcze raz :hi::naughty: :naughty: hehe tak po cichtku na to liczę :cool1: :cool1:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 12:24_________________________________________________

:hi:STO LAT BYKU :drunk:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 12:24_________________________________________________

eheheh jak cbś :P:D elegancko :D

no :) nie powiem :cool1: udało im się, udało :good: :good:

Opublikowano

Happy birthday to You

Happy birthday to You

Happy birthday dear Marian

Happy birthday to You !!!! :drunk:

:rose::kwiatek::buziak:

życzymy Ci dużo :beer1: jeszcze więcej :sexinbed: a najważniejsze sporo zdrowia żebyś to wszystko ogarniał :wink4:

Basia i Stan [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 12:38_________________________________________________

:hi: dzień dobry UĆ :kox:

Opublikowano

Wielkie Dzięki :hi: :hi: chyba ostatnia część jest najważniejsza bo coraz trudniej to wszystko ogarniać :kox: :kox:

Jeszcze raz dzięki i pozdro dla całych Katowic od Miśka :good:

Opublikowano

dzisiaj urodziny, jutro poprawiny:D Robimy spot na cześć Dnia Niepodległości? Flagi przyczepiamy do samochodów i jedziem :decayed: Co Wy na to?

Opublikowano

a z kad ja ci flage wezme ?????

Opublikowano

słaby z Ciebie patriota;p Ja posiadam.

Opublikowano

słaby z Ciebie patriota;p Ja posiadam.

:shocked:

Wow, jestem pod wrażeniem...

Opublikowano

Hi :hi:

Opublikowano

Cześć, chriss :papa:

chriss, dokładasz się do akcji ?

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=169324.0

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Cześć, klysek :papa:

To samo pytanie do Ciebie ;)

Opublikowano

no jaha ze sie dolaczam :good:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 13:34_________________________________________________tez mysle ze jakis dom dziecka mozna zasilic :good:

Opublikowano

ostatnio mi sie nie przelewa .............. a nie można odpracować :tongue4:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 13:36_________________________________________________pomyślimy,jak będą jakieś konkrety :cool1:

Opublikowano

no jaha ze sie dolaczam :good:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 13:34_________________________________________________tez mysle ze jakis dom dziecka mozna zasilic :good:

Oki, super, dopisuję Cie do listy :good:

ostatnio mi sie nie przelewa .............. a nie można odpracować :tongue4:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 13:36_________________________________________________pomyślimy,jak będą jakieś konkrety :cool1:

chriss, nie ma problemu, nie ma potrzeby się tłumaczyć, tak jak napisałem - każdy ma swoje życie i nie każdy ma mozliwości bawić się w filantropów.

Pamiętaj - fortuna kołem się toczy - może za rok objedziesz nas RS-ką, którą kupisz sobie z jednej pensji ;)

Opublikowano

spotykamy się dzisiaj?

Opublikowano
  • Autor

no ja sie nie zjawie bo juz :drunk: :drunk: :drunk::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ja też dzisiaj nie bałdzo :(

[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 14:07_________________________________________________Na razie spadam, do miłego :papa:

Opublikowano

Seba, bój się Boga, znowu :drunk: :?: :?: :?:

Zresztą my też niedługo, mamy szampana 1.5 litrowego - ale będziemy bekać :polew:

Opublikowano

STO LAT dla męża pani Kasiu :notworthy: