Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 Siemka dostałam wczoraj ładną wizytówkę na rekompensatę godziny spędzonej z ciałem pedagogicznym gim. podzielę się chyba nią z gościem z naprzeciwka, bo zakupił jakiś m-c temu B6 i szpanuje ściemą szybek i klekotem silnika ( mój i tak ładniej klekocze od 1,9 ) Zaproś go na spota i zrobimy konkurs w klekotaniu klekotów My się już widzieliśmy :> na spocie. Klekotanie też więc było, cóż Seba ma zaś subiektywne odczucia hehe hehehe :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Siemka dostałam wczoraj ładną wizytówkę na rekompensatę godziny spędzonej z ciałem pedagogicznym gim. podzielę się chyba nią z gościem z naprzeciwka, bo zakupił jakiś m-c temu B6 i szpanuje ściemą szybek i klekotem silnika ( mój i tak ładniej klekocze od 1,9 ) Zaproś go na spota i zrobimy konkurs w klekotaniu klekotów My się już widzieliśmy :> na spocie. Klekotanie też więc było, cóż Seba ma zaś subiektywne odczucia hehe To ten gość z naprzeciwka to Seba ?
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Siemka dostałam wczoraj ładną wizytówkę na rekompensatę godziny spędzonej z ciałem pedagogicznym gim. podzielę się chyba nią z gościem z naprzeciwka, bo zakupił jakiś m-c temu B6 i szpanuje ściemą szybek i klekotem silnika ( mój i tak ładniej klekocze od 1,9 ) Zaproś go na spota i zrobimy konkurs w klekotaniu klekotów My się już widzieliśmy :> na spocie. Klekotanie też więc było, cóż Seba ma zaś subiektywne odczucia hehe To ten gość z naprzeciwka to Seba ? Kimi coś z rana cienko jarzący jesteś Napisałam-----na spocie. Wiesz co to spot klubowy ? :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Kimi coś z rana cienko jarzący jesteś Napisałam-----na spocie. Wiesz co to spot klubowy ? :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 :doh1: ogarnij sie ja w stolicy siedze
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 :doh1: ogarnij sie ja w stolicy siedze A bo mnie zmyliła...
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 :doh1: ogarnij sie ja w stolicy siedze A bo mnie zmyliła... Nie becz, nie mam na kredki co do gościa z naprzeciwka to podrzucę mu te wizytówkę miskow , jak będzie chciał to sam się na spota wybierze. [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 10:36_________________________________________________ Ehh, kobiety... Robiłes już dzis test na FB na ile jestes ogarnięty ?
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Magdaleno, ja NIE BECZĘ przez kobiety To kobiety beczą przeze mnie
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Magdaleno, ja NIE BECZĘ przez kobiety To kobiety beczą przeze mnie Za dużo filmów oglądasz i za późno.
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 Magdaleno, ja NIE BECZĘ przez kobiety To kobiety beczą przeze mnie :doh1: :polew: :polew:
Hugo Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Magdaleno, ja NIE BECZĘ przez kobiety To kobiety beczą przeze mnie Uwodziciel :polew:
kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 kimi, nie przejmuj się ale ja madzi też nie mogę zrozumieć
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Magdaleno, ja NIE BECZĘ przez kobiety To kobiety beczą przeze mnie Uwodziciel :polew: Ten typ się nazywa -Erotoman gawędziarz :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ten typ się nazywa -Erotoman gawędziarz :gwizdanie: Rozgryzłaś mnie...
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 kto pije ze mną no ja już po kawce porannej
kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 pierwszą się pije zaraz po przebudzeniu, a kolejne zależy od samopoczucia
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 pierwszą się pije zaraz po przebudzeniu, a kolejne zależy od samopoczucia Ja już jestem po trzech... :gwizdanie: Kawosz jestem straszny
Rekomendowane odpowiedzi