Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Idę do łazienki wykąpać pewną młodą laseczkę... :gwizdanie:

Zaraz wracam :wink4:

czy Kimi poszedl sie kapac ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja to pykne PYK

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A propos malowania moich dokładek to troszkę dziś węszyłem i znalazłem najtaniej 700 pln-ów - myślałem, że da radę taniej :confused4: ale i tak ciachnę :wink4: za to rozrząd na ori częściach + robota 800 pln-ów :mysli: chyba nie najgorzej :mysli:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:19_________________________________________________

Idę do łazienki wykąpać pewną młodą laseczkę... :gwizdanie:

Zaraz wracam :wink4:

czy Kimi poszedl sie kapac ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja to pykne PYK

Seba :naughty: lustereczko :naughty:PYK

Opublikowano
  • Autor
:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: gdzie Ty taki rozrzad masz i na jakich czesciach ?? bo ja nie powiem ile zaplacilem za wymiane u sibie :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

dokładnie co to za części...??? :gwizdanie:

Opublikowano

na ile cie oskalpowali :mysli:

Opublikowano

Seba części Ori z serwisu VW praktycznie po kosztach - robota 300 pln-ów po znajomości :good:

Opublikowano
  • Autor

nie no jak mam porownac 800 zl ... to wole nie porownywac chyba ;(

Opublikowano

Jestem, ja na pewno się nie smucę :decayed:

Laseczka wykąpana :gwizdanie:

I, drogi kolego Sebastianie, nie o TĘ laseczkę chodzi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

eheheh wiem wiem :) drogi Panie Rafale :) [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:43_________________________________________________

Seba części Ori z serwisu VW praktycznie po kosztach - robota 300 pln-ów po znajomości :good:

czyli jak rozrzad to do Ciebie ?? :D;)

Opublikowano

może założyli rozrząd od 2,5 :kox:

Opublikowano

eheheh wiem wiem :) drogi Panie Rafale :) [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:43_________________________________________________

myślę, że w miarę możliwości zawsze coś da się zrobić :good: :good:

Opublikowano

A jak wygląda różnica w robocie przy rozrządzie w 1.9 AVF a benzynowym 1.6 ADP ?

[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:53_________________________________________________Pytam z ciekawości, bo mój znajomy zawołał 300 za wymianę rozrządu w ADP i się zastanawiam teraz, czy drogo zawołał :mysli:

Opublikowano

rozrząd taniutko ale malowanko trochę drogo :mysli:

Opublikowano
  • Autor

heheh no to ja wam powiem ze jak lazilem i pytalem po warsztatach w miare sensownych w miare polecanych zamknalem sie w 2200 :wallbash:

Opublikowano

:confused4:

heheh no to ja wam powiem ze jak lazilem i pytalem po warsztatach w miare sensownych w miare polecanych zamknalem sie w 2200 :wallbash:

jak kiedyś sie pytałem ile u mnie to cena wahała sie od 1000 do 1500 :confused4:

Opublikowano

Ja już popykałem, bo wujek ma urodziny, a teraz zamulam... BTW - 800 zł za rozrząd, czyli 300 za robotę i 500 za części to raczej dobra cena;) Ostatnio kupowaliśmy ori rozrząd, oczywiście z pompą wody do 1,9 115PS, czyli praktycznie taki sam jak w 131PS - 450zł oryginalne części. Kimi - 300 zł za wymianę rozrządu też mieści się w widełkach - dostęp do AVF'a, jak i do ADP, to praktycznie porównywalny czas wymiany, z tą różnicą, że w pompowtryskach trzeba ustawić kąt synchronizacji.

Opublikowano
  • Autor

ja pitole to widze roznica w cenach jest ogromna za wymiane szczelki pod glowica z planowaniem 3500 :)

Opublikowano

rozrząd taniutko ale malowanko trochę drogo :mysli:

chriss na Gorkiego byłem dziś i krzyknęli mi 900 pln-ów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: leżałem koło pani i się śmiałem - troszkę dziwnie na mnie patrzyła :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

900 zl z czesciami do Twojej b6 ??? :blink:

Opublikowano

Seba pracujesz w Wawie płacisz jak w Wawie :polew: :polew: :polew: ale tak na poważnie to troszkę drogo :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: