Magdalenah Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Aloha przed wypadem na shopping. Wysikani już wszyscy?
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Dobry. Właśnie się wysikałem, chociaż nie wiem, o co chodzi :>
Magdalenah Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Dobry. Właśnie się wysikałem, chociaż nie wiem, o co chodzi :>
Adrenalina Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 witam wszystkich serdecznie widze spotkanko udane Ps: byłam już przed chwilką siku .... ehhhh, i musiałam iść sama ;(
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 ja nie sikam w towarzystwie, bo się skupić nie można Ok, lecę "PYK'nąć" ...Kawę.
Magdalenah Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 ja już uciekam, do zobaczenia wieczorem, Basiu szkoda, że Cie nie bedzie
MarianekZg Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Dobry. Właśnie się wysikałem, chociaż nie wiem, o co chodzi :> dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę - mogą nadejść takie czasy, że nie będziesz miał czucia kiedy się chce i będzie niespodziewajka w gaciach :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 ja już uciekam, do zobaczenia wieczorem, Basiu szkoda, że Cie nie bedzie nom, szkoda ;( może kiedyś uda nam się nadrobić
kachnazgierz Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 hellllołłłłłł łodziaki buraki :kox: marzył mi się spokojny dyżurek, a tu lat 15, płeć męska, po lekach i dopalaczach :kox: w 4 osoby nie można go utrzymać, dostał siły z kosmosu masakra jakaś i jeszcze brudny i śmierdzący
MarianekZg Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 hellllołłłłłł łodziaki buraki :kox: marzył mi się spokojny dyżurek, a tu lat 15, płeć męska, po lekach i dopalaczach :kox: w 4 osoby nie można go utrzymać, dostał siły z kosmosu masakra jakaś i jeszcze brudny i śmierdzący Paniusiu przyuważ z kim fruwasz bo to może być twój ostatni lot :baseball: :baseball:
Adrenalina Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 marzył mi się spokojny dyżurek, a tu lat 15, płeć męska, po lekach i dopalaczach :kox: muszą tam mieć jeszcze niezłe zapasy tych 'kolekcji'
Seba_LDZ Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 heheh chomikuja chomiki w chomiczowce
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Pamiętaj, Bartku - Arbeitt Mach Frei!!!!!!!!!!!
chriss Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 widze że wszyscy już wysikani a ja nie mam z kim pójść :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 "Siknijmy razem! sziaaaaaa Siknijmy razem! sziaaaaaa Siknijmy razem - ja i ty!!!!!!!" Będzie nowy refren stachursky'iego
Rekomendowane odpowiedzi