Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.jpg

A propos lakiernika...... dziś odkryłam dlaczego pod blokiem włączył mi się alarm pare dni temu.....Mam mordercze myśli....Felga, drzwi, nadkola....to był chyba pług albo "przysługa" .

;( o f*ck,możliwe że pług, takie niestety uroki zimy :pociesz:

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 00:26_________________________________________________człowiek za***rdala by coś mieć a tu zonk jedzie taki jeden z drugim i niszczą to :wallbash:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ehhh no to jest walec tak niestety :(

a wogole to dzien dobry LDZ KATO KRAKOV LUBLIN :D:hi:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 06:53_________________________________________________wogole to mi sie cos zaspalo tak widze kurde juz prawie 7 :(

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :hi:

Magdalenah, współczuję :confused4:

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 07:11_________________________________________________

Lecę do roboty :papa:

Opublikowano
  • Autor

dzizas gdzie sa wszyscy ??

jak juz nikt nie PYK-a to juz sie nikt nie odezwie :P

Opublikowano

a wogole to dzien dobry LDZ KATO KRAKOV :D:hi:

I znowu o mnie zapomnieli ;( :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:11_________________________________________________

image.jpg

A propos lakiernika...... dziś odkryłam dlaczego pod blokiem włączył mi się alarm pare dni temu.....Mam mordercze myśli....Felga, drzwi, nadkola....to był chyba pług albo "przysługa" .

Ja pier...... :shocked: No chyba bym łeb ukręcił jakbym złapał :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

lodz, krakov, kato,zgierz, LUBLIN i reszta świata :decayed:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:17_________________________________________________

Chrissku, płytka czeka na ciebie od niedzieli :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

a wogole to dzien dobry LDZ KATO KRAKOV :D:hi:

I znowu o mnie zapomnieli ;( :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:11_________________________________________________

image.jpg

Ja pier...... :shocked: No chyba bym łeb ukręcił jakbym złapał :gwizdanie:

ale jak to przeciez tam jest lublin :P[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:19_________________________________________________cos sie musialo zle skopiowac :P:D

Opublikowano

Oglądał ktoś wczoraj Szymon Majewski show :?: :?: :?:

Opublikowano
  • Autor

ja ogladalem troche :)

Opublikowano

widziałeś jak chłopaki z Ani mru mru mówili w jaką grają grę jak się nudzą w podróżach ???

Opublikowano

Oglądał ktoś wczoraj Szymon Majewski show :?: :?: :?:

:good:

Dobra ja znikam bo mnie Niemcy z psami gonią :polew: :polew: :polew: Lecę na trening , wpadnę w odwiedziny później :naughty:

Opublikowano
  • Autor

heheheh

:D

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:30_________________________________________________senyszyn czy waltz :D

Opublikowano

image.jpg

;( o f*ck,możliwe że pług, takie niestety uroki zimy :pociesz:

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 00:26_________________________________________________człowiek zasuwa by coś mieć a tu zonk jedzie taki jeden z drugim i niszczą to :wallbash:

Też myślę, że pług bo nie ma lakieru widocznego tylko rdzawe jakieś coś, ale spoko dziś przyjeżdżają odnieżać parking więc sobie porozmawiam :disgust: felga i bok zryte na kilka cm więc zderzak auta takich zniszczeń nie robi.

Opublikowano
  • Autor

kuwa :( ubilbym :( tyle ze nikt sie teraz nie przyzna nie bedzie tego kto jechal tego dnia :(

ciezko bedzie im to udowodnic :(

Opublikowano
:hi: bry tak w ogóle i ponawiam prośbę o zdjęcia ze spota :thankyou2:
Opublikowano
  • Autor

hmm zdjecia ze spota ??

Opublikowano
  • Autor

majewski czy ibisz :?: :D

no niestety ;) ibisz

:P

Opublikowano

kuwa :( ubilbym :( tyle ze nikt sie teraz nie przyzna nie bedzie tego kto jechal tego dnia :(

ciezko bedzie im to udowodnic :(

To spółdzielnia jest, więc albo znajdą winnego albo sami zapłacą. Parking ich. Wiedzą, kto i kiedy odśnieża.