Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.jpg

A propos lakiernika...... dziś odkryłam dlaczego pod blokiem włączył mi się alarm pare dni temu.....Mam mordercze myśli....Felga, drzwi, nadkola....to był chyba pług albo "przysługa" .

;( o f*ck,możliwe że pług, takie niestety uroki zimy :pociesz:

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 00:26_________________________________________________człowiek za***rdala by coś mieć a tu zonk jedzie taki jeden z drugim i niszczą to :wallbash:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ehhh no to jest walec tak niestety :(

a wogole to dzien dobry LDZ KATO KRAKOV LUBLIN :D:hi:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 06:53_________________________________________________wogole to mi sie cos zaspalo tak widze kurde juz prawie 7 :(

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :hi:

Magdalenah, współczuję :confused4:

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 07:11_________________________________________________

Lecę do roboty :papa:

Opublikowano

dzizas gdzie sa wszyscy ??

jak juz nikt nie PYK-a to juz sie nikt nie odezwie :P

Opublikowano

a wogole to dzien dobry LDZ KATO KRAKOV :D:hi:

I znowu o mnie zapomnieli ;( :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:11_________________________________________________

image.jpg

A propos lakiernika...... dziś odkryłam dlaczego pod blokiem włączył mi się alarm pare dni temu.....Mam mordercze myśli....Felga, drzwi, nadkola....to był chyba pług albo "przysługa" .

Ja pier...... :shocked: No chyba bym łeb ukręcił jakbym złapał :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

lodz, krakov, kato,zgierz, LUBLIN i reszta świata :decayed:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:17_________________________________________________

Chrissku, płytka czeka na ciebie od niedzieli :tongue4:

Opublikowano

a wogole to dzien dobry LDZ KATO KRAKOV :D:hi:

I znowu o mnie zapomnieli ;( :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:11_________________________________________________

image.jpg

Ja pier...... :shocked: No chyba bym łeb ukręcił jakbym złapał :gwizdanie:

ale jak to przeciez tam jest lublin :P[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:19_________________________________________________cos sie musialo zle skopiowac :P:D

Opublikowano

ja ogladalem troche :)

Opublikowano

Oglądał ktoś wczoraj Szymon Majewski show :?: :?: :?:

:good:

Dobra ja znikam bo mnie Niemcy z psami gonią :polew: :polew: :polew: Lecę na trening , wpadnę w odwiedziny później :naughty:

Opublikowano

heheheh

:D

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:30_________________________________________________senyszyn czy waltz :D

Opublikowano

image.jpg

;( o f*ck,możliwe że pług, takie niestety uroki zimy :pociesz:

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 00:26_________________________________________________człowiek zasuwa by coś mieć a tu zonk jedzie taki jeden z drugim i niszczą to :wallbash:

Też myślę, że pług bo nie ma lakieru widocznego tylko rdzawe jakieś coś, ale spoko dziś przyjeżdżają odnieżać parking więc sobie porozmawiam :disgust: felga i bok zryte na kilka cm więc zderzak auta takich zniszczeń nie robi.

Opublikowano

kuwa :( ubilbym :( tyle ze nikt sie teraz nie przyzna nie bedzie tego kto jechal tego dnia :(

ciezko bedzie im to udowodnic :(

Opublikowano
:hi: bry tak w ogóle i ponawiam prośbę o zdjęcia ze spota :thankyou2:
Opublikowano

hmm zdjecia ze spota ??

Opublikowano

majewski czy ibisz :?: :D

no niestety ;) ibisz

:P

Opublikowano

kuwa :( ubilbym :( tyle ze nikt sie teraz nie przyzna nie bedzie tego kto jechal tego dnia :(

ciezko bedzie im to udowodnic :(

To spółdzielnia jest, więc albo znajdą winnego albo sami zapłacą. Parking ich. Wiedzą, kto i kiedy odśnieża.