kachnazgierz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 aaaa jednak z niedzielnego spota są kilka stronek wcześmniej
Magdalenah Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie no z sobotniego w PIzzaPub. :>
kachnazgierz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 dużo nie miałam, ale kilka najlepszych dałam w niedzielę na forum
Magdalenah Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 dużo nie miałam, ale kilka najlepszych dałam w niedzielę na forum a kolega z tym profesjonalnym sprzetem? nic nie wysłał?
kachnazgierz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 no właśnie nie :gwizdanie: Bartuś !!!! słyszysz ? kiedy focie ???[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 08:53_________________________________________________Ooo Kimi już w pracy :>
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Siema Kasiuniu Widzę czujne oko widzi wszystko [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 09:19_________________________________________________Na razie kawusia te sprawy, to chwilkę posiedzę
Magdalenah Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Idę się zasadzić na kolegów od odśnieżania i zrobić zdjęcia tej masakry. Fajnie by było umieścić foty ze spotów wszystkie na Sebusia stronie a tak sorry ale nie mam zdrowia przewalać te strony spamu w poszukiwaniu :> jestem strasznie wkurzona, najlepiej jakiś worek treningowy i rękawice by mnie ratowały. A ...Kasiu nie znalazłaś u siebie jakichś czarnych rękawiczek ze skóry? zgubiłam kolejne
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Madziu nie martw się, po deszczu zawsze wychodzi słońce Pewnie niedługo spotka Cię coś miłego, bo za dużo tych złych zdarzeń na raz.
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 w sumie to moze dobry pomysl takze podsylac do mnie zdjecia i wstawie ladnie
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Dobra, ja na razie spadam. Odezwę się na przerwie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 hehhe widze cie tam ladnie zastraszyli sie pilnujesz jak trzeba
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 hehhe widze cie tam ladnie zastraszyli sie pilnujesz jak trzeba A teraz wpadłem na moment z partyzanta
chriss Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Chrissku, płytka czeka na ciebie od niedzieli To spółdzielnia jest, więc albo znajdą winnego albo sami zapłacą. Parking ich. Wiedzą, kto i kiedy odśnieża. Jeżeli tak to nie odpuszczaj,zrób odpowiednią dokumentację zdjęciową i walcz niech naprawiają szkody i na drugi raz uważają jak jeżdżą patałachy ręce opadają
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 ano :/ kurde musze cos z moimi spryskami zrobic bo tak dalej byc nie bedzie
bartek1605 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 dużo nie miałam, ale kilka najlepszych dałam w niedzielę na forum a kolega z tym profesjonalnym sprzetem? nic nie wysłał? będą będą [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 12:19_________________________________________________ ano :/ kurde musze cos z moimi spryskami zrobic bo tak dalej byc nie bedzie podjedź na parking podziemny grzany na godzine i ci odpuści wszystko
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 no chyba innego rozwiazania nie widze musze do roboty przyjechac autem
Hugo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 majewski czy ibisz :?: Wybieram Majewskiego. Ibisz tak szaleje z operacjami plastycznymi , że wygląda jak dziecko i podchodzi pod prokurtora :polew:
Rekomendowane odpowiedzi