Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:hi:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bry wieczór, Panie Sebastianie :hi:

Seba, ja bym się tej firmy bał na Twoim miejscu :polew: :polew: :polew:

Konkurencja jak ch.... :nabijasie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 22:22_________________________________________________

Przy okazji, kojarzysz konkurs Webstar Festival ? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

no kojarze tylko mi nie mow ze maja jakiegos webstara :D

Opublikowano

no kojarze tylko mi nie mow ze maja jakiegos webstara :D

:nabijasie:

No nie, akurat to moja firma zdobyła, znaczy się nasza produkcja - serwis drogerienatura.pl dostał Webstara 2010 w kategorii "Zdrowie i uroda" :naughty:

[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 22:35_________________________________________________

Dobra, ja spadam, a jutro już piąąątuuuuniooooo :dance:

Dobranoc wszystkim :papa:

Opublikowano

Mario, nie gadaj, że Ci wszywkę zobili :decayed: Nie no - myślę, że tak źle nie jest:)[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 22:53_________________________________________________Chłopaki, przysłali mi protokół z Interrisku. W ogóle nie uwzględniono tam porysowanej szyby przedniej, co postaram się wyjaśnić... Macie jakieś doświadczenia z takimi protokołami? Szkoda nie jest w ogóle wyceniona, tylko mam wypisane pewne uszkodzone elementy...

Opublikowano
  • Autor

eehhh ku#@$#$@ z tymi baranami wlasnie tak jest :/ odwolaj sie od tego kurde

to sa ludzie przyjdzie nic nie powie wyjdzie i gowno napisze kurde az mi cisnienie skacze :P

Opublikowano

pisz do nich o ponowne oględziny z powodu nie uwzględnionego w protokole szkody ........... itd.

przy okazji zobacz jaką robocizne uwzględnili i też napisz, że jest za mało itp. itd

Opublikowano
  • Autor

i zwroc uwage ze jest to audi nie polonez bo moze mial brudne piksy kolezka

Opublikowano

Napisałem właśnie maila, w którym skorygowałem nieścisłości i poprosiłem o skorygowanie protokołu tak, żebym mógł go podpisać. W dziale "Uwagi" w protokole, mam wpisane "opony Nokian WR 205....". Nie wiem, po co coś takiego, ale chyba chodzi im o to, czy jechałem na letnich, czy zimowych. Widać, że zabierają robotę do domu, bo protokół został wysłany po 21....[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:21_________________________________________________Bartku - oni nie przesłali mi kosztorysu, a protokół - tam nie ma nic o kwotach za uszkodzone części, ani za robociznę - napisałem, że proszę o wskazówki, jak dalej postępować

Opublikowano

tak czy inaczej, najpierw dostajesz protokół oględzin - od którego masz się w tej chwili odwołać

a oględziny muszą się odbyć ponownie

później muszą przysłać ci kosztorys

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będzie musiał kolejny raz przyjeżdżać, żeby robić ponowne oględziny - robił przecież zdjęcia szyby i mówiłem kolesiowi, że polałem auto po tej szybie ciepłą wodą, żeby mógł zobaczyć uszkodzenia szyby. Nie chodzi mi o wyciągnięcie kasy z ubezpieczalni, tylko o rzetelny i uczciwy protokół oraz taką samą wycenę - praktycznie wszystko się zgadza, poza tym, ze w protokole nie widnieje uszkodzona szyba i rynienka ściekowa prawa

Opublikowano

musi przyjechać jeszcze raz, chyba że ma jakiś ślad na kliszy i zapomniał tego wpisać[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:40_________________________________________________

UWAGA ZDJĘCIA Z BIBY

:kox:

Opublikowano

Aloha ewryciało :papa:

Piąąątuuuuuuuuuniooooo !!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Opublikowano

Buenos Dias:) Lecę się "uczyć", a Wy tam posciemniajcie w pracy :decayed:

Opublikowano

Aloha ewryciało :papa:

Piąąątuuuuuuuuuniooooo !!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:hi: :hi: heheh wreszcie się doczekaliśmy :wink4: :wink4: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 07:48_________________________________________________

Buenos Dias:) Lecę się "uczyć", a Wy tam posciemniajcie w pracy :decayed:

Buenos Aires DJ :wink4: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi::dance: :dance: :dance::thumbup:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 07:56_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: zlukalem zdjecia :D elegancko bylo :D

rozbroily mnie dwa ostatnie zdjecia :D i ten grubasek na ostatnim :D:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

Ósmy rządek, środkowe zdjęcie - w tle za Magdalenah widać tę czarną, co mi się podobała :rolleyes: :rolleyes:

:decayed::naughty:

[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 08:06_________________________________________________

Gruby na ostatnim jest kox, ale kto to kufa jest? :mysli: :mysli:

Ja go nie pamiętam :no:

:polew:

Opublikowano

Ósmy rządek, środkowe zdjęcie - w tle za Magdalemah widać tę czarną, co mi się podobała :rolleyes: :rolleyes:

Kimi daj już spokój z tymi d*pami :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ósmy rządek, środkowe zdjęcie - w tle za Magdalemah widać tę czarną, co mi się podobała :rolleyes: :rolleyes:

Kimi daj już spokój z tymi d*pami :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Oj tam oj tam...

Dobra, spadam do roboty :papa: