Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tydzień już minął :mysli:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zależy - zdarzenie miało miejsce 26.11. Mają 30 dni na wybulenie odszkodowania. Ostatni protokół został sporządzony 9.12 i nie zgodziłem się z nim, więc poprosiłem o jego poprawę i dalsze instrukcje. Nie odpisał mi ziomek, więc dzisiaj ponowiłem prośbę o kontakt :)

Opublikowano

źle przeczytałeś przepisy, 2 tygodnie ma rzeczoznawca od chwili zgłoszenia mu tego, 30 dni na decyzje po wykonaniu oględzin, wypłate mogą zrobić nawet po 3miesiącach od zapadnięcia decyzji

Opublikowano

a ja zaraz znajde ta dupeczke :D

zagladnij za chwile :P[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 15:40_________________________________________________no i mam zuzanna z albo suzana :D albo wiele innych :D[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 15:42_________________________________________________zuzanna_z.jpg

:slina: :slina: :slina:

A co powiesz o Moniczce ? :naughty:

7E57415C76595E.JPG

Monika_Vesela.jpg

Albo Amy Reid?

Troszke już "przechodzona", ale daje radę :tongue4:

amy-reid-masturbating-001.jpg[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 18:29_________________________________________________

cyt Kimiego:

Kasia, ja jestem specjalistą od zmywania, odkurzania, prasowania i mysia podłóg, jakby co :naughty:

:tongue4: Dobrze wiedzieć :tongue4::good:

Polecam się, jakby co referencje może wystawić Szanowna Małzonka :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Kimi moniczka wypas :D Amy ma kosmiczne cialo :D i :boobs::slina: :slina: :evil::decayed::naughty:

Opublikowano

no co tam, co tam mili państwo ??????????[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 20:30_________________________________________________aż miło popatrzeć jak wskazówka stoi cały dzień na 90*C :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: a klimatronik na auto trzyma 20*C :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 20:32_________________________________________________ :doh1: :doh1: dobry wieczór Pani Basiu :wink4: :wink4:

Opublikowano

:hi:

źle przeczytałeś przepisy, 2 tygodnie ma rzeczoznawca od chwili zgłoszenia mu tego, 30 dni na decyzje po wykonaniu oględzin, wypłate mogą zrobić nawet po 3miesiącach od zapadnięcia decyzji

a przypadek Killa to AC czy OC? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

a przypadek Killa to AC czy OC? :mysli:

siemka :)

zwalil mu sie znak na auto :) kiedy przejezdzal nieopodal :D

Opublikowano

zaraz się okaże że go zaatakował z nienacka :kox:

Opublikowano
  • Autor

no w sumie to tak bylo :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

można tak powiedzieć bo to było wieczorem - normalnie się na niego zaczaił chyba :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 20:47_________________________________________________cholera w sumie nie ma się z czego śmiać :no: :no: :no: :no:

Opublikowano

można tak powiedzieć bo to było wieczorem - normalnie się na niego zaczaił chyba :polew: :polew:

yyyyy.... a gdzie Twoja poprzednia wypowiedź ? :mysli:

Opublikowano

Szydercy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

hehehehe i pozamiataly wszystkie 3 :P

Opublikowano

można tak powiedzieć bo to było wieczorem - normalnie się na niego zaczaił chyba :polew: :polew:

yyyyy.... a gdzie Twoja poprzednia wypowiedź ? :mysli:

wywaliłem bo mi się żle zacytowało a później już nie chciałem kombinować :kox:

no no a myślałem, że nikt nie zauważy :wink4: :wink4: :wink4: :> :> :> :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

Jak tak czytam Wasze wypowiedzi, to się zastanawiam, czy nie zaskarżyć znaku z powództwa cywilnego :polew:

Opublikowano

Jak tak czytam Wasze wypowiedzi, to się zastanawiam, czy nie zaskarżyć znaku z powództwa cywilnego :polew:

Co się będziesz bawił, wsiadamy w auta i robimy znakowi wjazd na chatę z bejsbolami :polew: :polew: :polew:

Właśnie wróciłem od Teściowej, parę fotek z miasta Łodzi :gwizdanie:

14122010_005.jpg

14122010_004.jpg

14122010_002.jpg

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 21:21_________________________________________________Jakość fiutkowa, standardowo, więc dodam, że widok przedstawia Aleja Włókniarzy w kierunku na Zgierz, robione z jezdni w kierunku na Katowice.

Dobrze, że zawinąłem "na cwaniaka" na skrzyżowaniu z Liściastą i pojechałem do Zgierskiej, bo pewnie stałbym tam do teraz :D[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 21:23_________________________________________________

Jeszcze coś dla Seby:

Black Angelica (Rumunia) :naughty: :naughty: :naughty:

1226332357_black_angelica_002.jpg

blackangelika_005.jpg

Opublikowano
  • Autor

noo mysle ze sie nadaje :D

ale zdjecia z drogi to moja tasma klejaca robi lepsze :decayed:

Opublikowano

Kimi koniecznie poproś Mikołaja o telefon z lepszym aparatem :polew: :polew: ewentualnie noś ze sobą normalny aparat bo dość często cykasz foty na mieście :wink4: :wink4: :wink4: