kachnazgierz Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 :hi: wyspali się po dłuuuugiej nocce?[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 08:20_________________________________________________ na zakupy
Kimi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Aloha A ja własnie napaliłem się jak pies na burą suczkę na głowicę do ADR-a z kompletnym dolotem i wylotem i będzie rezanko Ale to na wiosnę dopiero Zobaczymy, czy z ADR-a da się wycisnąć z 5-10 kucy więcej. [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 09:23_________________________________________________Do tego oczywiście odpowiedni filtr powietrza, pójdzie Ada troszkę w dół i myślę jeszcze nad stabilizatorem tylnej osi, widziałem coś takiego w Golfie IV
Seba_LDZ Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 hejka :> w Krakowie sucho uuuuu siemka Kimi
Kimi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 hejka :> w Krakowie sucho uuuuu siemka Kimi PIERWSZY RAZ napisałem coś innego, niż o d*pach i nikt nie reaguje :polew:
Adrenalina Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 09:57_________________________________________________ hejka :> w Krakowie sucho uuuuu siemka Kimi PIERWSZY RAZ napisałem coś innego, niż o d*pach i nikt nie reaguje :polew: jak chcesz pisać o motoryzacji to nie to forum :polew:
Kimi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 09:57_________________________________________________ hejka :> w Krakowie sucho uuuuu siemka Kimi PIERWSZY RAZ napisałem coś innego, niż o d*pach i nikt nie reaguje :polew: jak chcesz pisać o motoryzacji to nie to forum :polew: A ja będę, i tak
Magdalenah Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 witka, wczorajsza trasa do domu przez lasy, okólna "jedyne" 1,5 godz. Gratulacje dla kierowców skutecznie blokujących skrzyżowania Traugutta i Kilińskiego a potem Narutowicza z Kilińskiego. Takie figury i ustawienia samochodów jak wczoraj widziałam to normalnie mistrzostwo! No ale trzeba było sobie jakoś poradzić Za to potem droga przy lasku w śniegu superr
Kimi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Za to potem droga przy lasku w śniegu superr Pozarzucałaś dupką? :naughty: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 10:33_________________________________________________ Bo ja nie wspomnę, jak wracając w poniedziałek z Manu wjeżdżałem do siebie na parking pod blok sześć razy pod rząd No aż się prosiło, żeby powchodzić bokiem na ręcznym. Dobrze, że było późno i mnie Iza nie widziała, jak latam bokiem po Lnianej
Seba_LDZ Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 hyehe pieknie cos mi te powiadomienia nie przychodza ze ktos cos napisal kurde nie umiem korzystac z forum nauczy mnie ktos >??
Adrenalina Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 hyehe pieknie cos mi te powiadomienia nie przychodza ze ktos cos napisal kurde nie umiem korzystac z forum nauczy mnie ktos >?? do Prezesa pisz
Seba_LDZ Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 hehe potrzebuje istruktora ja moze po prostu nie umiem kozystac z forum
chriss Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 DO wszystkim [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 11:41_________________________________________________ hehe potrzebuje istruktora ja moze po prostu nie umiem kozystac z forum może już wykorzystałeś limity jakie każdemu przysługują
Kimi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 DO wszystkim [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 11:41_________________________________________________ hehe potrzebuje istruktora ja moze po prostu nie umiem kozystac z forum może już wykorzystałeś limity jakie każdemu przysługują Seba, no co z Ciebie za informatyk, co? :naughty: Fotoszopa znasz, a forum Cię przerasta? :polew:
kachnazgierz Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Kimi, ja też lubię jak mi dupka lata a w swoją bramę wjeżdżam tyłem tylko na ręcznym
Kimi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Kimi, ja też lubię jak mi dupka lata [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 14:39_________________________________________________ Dobra, spadam na razie
Seba_LDZ Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 pieknie pieknie pieknie tak sie objadlem ze pekne zaraz pracowa wigilia huh a teraz
Rekomendowane odpowiedzi