Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no ja tyz bujam ale wroce :P ajl bi bek :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:wink4:

bae85962e844531f234929f85596d7d6.jpg

Opublikowano

bae85962e844531f234929f85596d7d6.jpg

:good:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 12:11_________________________________________________

Uwaga, Ci co jeszcze nie wyjechali ŚLISKO !!!

Wszystko zamarzło w trzy d*py :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 12:12_________________________________________________

Dobra, ja zawijam na razie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Do wieczorka :papa:

Opublikowano

jak tam? chętni na spota?

Opublikowano
  • Autor

wrocilem na chwile ale zaraz znowu lece niezla szklanka jest :D mozna potanczyc :P

Opublikowano

Siemanko, co tam słychać w wielkim świecie? :) Wróciłem z zaświatów, hehe

Opublikowano

:no:

Ja mam świątecznie tournee po rodzinie, siedzenie przy stole i jedzenie :disgust:

Ale chociaż Adziunią sobie pojeżdżę trochę :rolleyes:

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 20:14_________________________________________________

O, witam :D

Czyli to by znaczyło, że Kolega już bywał, ale się "minęliśmy" :D[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 20:15_________________________________________________Czyli wyszedłem na głupka z tym PW rano? :naughty:

Opublikowano

hehehehehehe chłopie nie było cię ze dwa lata :polew: :polew: :polew: :polew: ale dobrze, że zajrzałeś :good: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:01_________________________________________________

:no:

Ja mam świątecznie tournee po rodzinie, siedzenie przy stole i jedzenie :disgust:

Ale chociaż Adziunią sobie pojeżdżę trochę :rolleyes:

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 20:14_________________________________________________

O, witam :D

Czyli to by znaczyło, że Kolega już bywał, ale się "minęliśmy" :D[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 20:15_________________________________________________Czyli wyszedłem na głupka z tym PW rano? :naughty:

Kimi-asku nie raz wyszliśmy i nie raz jeszcze wyjdziemy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ale co by nie powiedzieć - ludzi w "łódzkim" jest od groma, a nawet co niektórzy odzywają się na forum, a i tak do nas nie zaglądają :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

Chciałem być miły i zaprosić kolegę do udziału w dyskusji :smutas:

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:09_________________________________________________Chyba sobie Tyskie pyknę. :tongue4:

Opublikowano

To ty jesteś :shocked: - myślałem, że latasz jeszcze po miachu :shocked: :shocked: :shocked:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:12_________________________________________________ale to cudownie :wink4: - jest z kim porozmawiać :kox: chociaż klikając :good: :good: :good:

Opublikowano

To ty jesteś :shocked: - myślałem, że latasz jeszcze po miachu :shocked: :shocked: :shocked:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:12_________________________________________________ale to cudownie :wink4: - jest z kim porozmawiać :kox: chociaż klikając :good: :good: :good:

No wróciłem już od teściówki nażarty jak świnia :decayed:

No i sobie PYKAM :D[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:20_________________________________________________

Boszszsz... Jaki on jest piękny :slina: :slina: :slina: :slina:

RS42_1024.jpg

Opublikowano

na świecie są dwie piękne rzeczy - kobiety i audi, chociaż kobiet w sumie nie można określić rangą rzeczy...

...Czyli na świecie piękne jest tylko Audi :polew:

Opublikowano

Tak sobie siedzę i myślę o tym RS4

420 KM, ale kurczę tylko 430 Nm momentu. Jak na V8 o pojemności 4.2 litra, to tak... średnio. Przy 400 Nm seryjnie w B5 S4 (2.7 z dwiema turbinami) - jakoś do mnie nie przemawia, chociaż filmiki na YouTube z przyspieszeń niby wyglądają fajnie :mysli:

Ale musi mieć jednak jebnięcie ten S4 w B-piątce, mimo wszystko.

No i mam dylemat, o jakim aucie sobie "marzyć" :D

Mam do wyboru:

B5 S4 - 265 koni w serii i 400 Nm momentu - na razie to właśnie on jest moim Number One :D

B5 RS4 - 380 KM i 440 Nm, byłby super, gdyby nie buda, jedynie Avant :thumbdown:

B6 i B7 S4 - 4.2 V8 344 KM i 410 Nm - nieźle, ale po co S4 w budzie B6/B7, skoro jest...

B7 RS4 - czyli FSI z 420 KM i 430 Nm. Miodek, ale martwi mnie ten moment. Poza tym w S4 B5 krzywa momentu przebiega bardzo płasko, a tu max momentu jest dostępne dopiero przy 5500 obr/min.

Ehhh, gdyby człowiek miał tylko takie problemy :rolleyes:

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:39_________________________________________________

na świecie są dwie piękne rzeczy - kobiety i audi, chociaż kobiet w sumie nie można określić rangą rzeczy...

...Czyli na świecie piękne jest tylko Audi :polew:

To może inaczej - Synonimy słowa "piękno" - Audi lub kobieta :D

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:41_________________________________________________

yellow.jpg

Żółciutki :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

Kimi nie porównuj :bicz3: :bicz3: :bicz3: kobieta jest równie piękna jak auto :kox: :kox: :kox: :kox: lub odwrotnie ale nie porównujmy na forum :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

Kimi nie porównuj :bicz3: :bicz3: :bicz3: kobieta jest równie piękna jak auto :kox: :kox: :kox: :kox: lub odwrotnie ale nie porównujmy na forum :wink4: :wink4: :wink4:

Nie porównuję, bo tego się NIE DA porównać :D

Po prostu - piękno można wyrazić na dwa sposoby:

czyste, techniczne - Audi

naturalne, żywe - kobieta

:D

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:08_________________________________________________

A wracając jeszcze na moment do tematu: zanim uzbieram na S4, czeka mnie duużo pracy przy mojej ADRiannie, gdyż ponieważ zamierzam zrobić z niej takiego "cukiereczka", jakiego jeszcze w Łodzi nie było :rolleyes:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:14_________________________________________________

Oczywiście, jak znajdę na to kasę :disgust:

Opublikowano

chłopaki, tyle waszego co pomarzycie :slina:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:22_________________________________________________

Misiu do spania, bo rano pobudkę Ci robię :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:23_________________________________________________

Dobranoc

Opublikowano

:papa:

To se pogadaliśmy...

Przyszła Kacha i rozpędziła towarzystwo do wyrek :disgust:

Opublikowano

:hi:

jak dla mnie to RS4 B5 oczywiście jedyna słuszna karoseria czyli Avant :good:

Opublikowano

czasami trzeba was trochę pogonić :bicz3:łobuzy :wink4:

paaaa

Opublikowano