Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

leeeeee to nic nie stracilem :tongue4: zlota slaba jest do picia :gwizdanie: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i ja powróciłem już do domu sobie hehe :D:D:D

z tego co tak Was słucham to się zaczynam bać bo ja to generalnie nie pije wogóle alkoholu no góra 3 piwa ale to tak bardzo od święta :P nie wiem czy to nie stanowi dla Was problemu :>

:siema: kto mi po krotce stresci co sie dzisiaj dzialo :gwizdanie:

dzisiaj to się działy rozmowy o wieku Waszych wyjazdach i o piciu więc podejrzewam że nic nowego to tak po krótce:D:D:D

ja to prawie cały dzień dizsiaj na forum przesiedziałem :P niestety czasem jest szefowa i nie moge wejść wogóle :P

Opublikowano

Aloha ewryciało :papa:

Pilnowany jestem, że ja jebe :kwasny:

Nawet na chwilę się w pracy nie moge wbić, bo zaraz sapią :disgust:

Ale spoko loko, czytam wszystko, choćbym miał do nocy siedzieć - każdy post przeczytam :D

Nic się nie ukryje :chytry:

Nawet czający się benny :D

Ja nie pilnowana ale dla odmiany nie mam czasu posiadywać :> doświadczam uroków siedzenia w "open space" i nie mogę sie odnaleźć, łeb mi pęka po 8 godz. :kox:

Opublikowano

Ale spoko loko, czytam wszystko, choćbym miał do nocy siedzieć - każdy post przeczytam :D

Ja nie pilnowana ale dla odmiany nie mam czasu posiadywać :> doświadczam uroków siedzenia w "open space" i nie mogę sie odnaleźć, łeb mi pęka po 8 godz. :kox:

Uuuuu, krucho :naughty:

Magda, dlaczego nie przyjeżdżasz na spoty? :mysli:

Opublikowano

Uuuuu, krucho :naughty:

Magda, dlaczego nie przyjeżdżasz na spoty? :mysli:

No ja generalnie zaglądam od czasu do czasu, wiesz że mam nie świętą trójcę pod opieką. Zajrzę może tego 29 jeśli to w ogóle aktualne jeszcze :tongue4:

Opublikowano

ja tam wieczorową porą ściągam nowe teledyski do autka żeby podczas postojów w korkach mieć co oglądac :P

no i jeszcze królika nakarmiłem :P

i znowu jestem na forum :D

Opublikowano
No ja generalnie zaglądam od czasu do czasu, wiesz że mam nie świętą trójcę pod opieką. Zajrzę może tego 29 jeśli to w ogóle aktualne jeszcze

No jak nie jak tak :D

A z dzieciakami nie możesz przyjechać na spota? Wujaszkowie Kimi i Kłysiu by ich trochę powozili po lodzie, albo na saneczkach za autem, jak DeeJay'a :naughty:

Opublikowano

:siema: kto mi po krotce stresci co sie dzisiaj dzialo :gwizdanie:

Rano poranek z Valentiną, potem droczenie się z Magdalenah, potem wspomnienia Złotej z wizyty u Miśków w Zakopcu i ile kto może wypić i czemu Kachna najwięcej, a teraz cisza :D

ja najwięcej ? :shocked:

Opublikowano

Joke, Kasia :tongue4:

Opublikowano

a ja ide czytac ksiazke :naughty: i w kimono :kox: jutro Nowy Targ czeka chyab na mnie :wallbash:

Opublikowano

a ja ide czytac ksiazke :naughty: i w kimono :kox: jutro Nowy Targ czeka chyab na mnie :wallbash:

O, to napisz jeszcze szybko, co czytasz :D

Bo ja ostatnio "Audi A4 - sam naprawiam" :D

Opublikowano
No ja generalnie zaglądam od czasu do czasu, wiesz że mam nie świętą trójcę pod opieką. Zajrzę może tego 29 jeśli to w ogóle aktualne jeszcze

No jak nie jak tak :D

A z dzieciakami nie możesz przyjechać na spota? Wujaszkowie Kimi i Kłysiu by ich trochę powozili po lodzie, albo na saneczkach za autem, jak DeeJay'a :naughty:

Z tym wożeniem na saneczkach to wiesz......jestem raczej ostrożna :gwizdanie:

Opublikowano

Książke?

no ksiazke co w tym dziwnego :blink:
Opublikowano

Ja czytam Stiega Larssona juz ostatnią część :confused4: lipa że nie ma już więcej

Opublikowano

kłysiu to może miniemy się w nowym targu bo my będziemy wracać do "miasta łodzi" :evil:

Opublikowano

Ja czytam Stiega Larssona juz ostatnią część :confused4: lipa że nie ma już więcej

a ja teraz wertuje Urlicha Hefnera "Trzeci Poziom" (tylko Hefner nie ten od PLAYBOYA) :tongue4:
Opublikowano

kłysiu to może miniemy się w nowym targu bo my będziemy wracać do "miasta łodzi" :evil:

ale jeszcze nie wiem na 100% czy bede tam mlecial ale jak cos bede dzwonil i darl paszcze na radiu :decayed: :decayed:
Opublikowano

a ja teraz wertuje Urlicha Hefnera "Trzeci Poziom" (tylko Hefner nie ten od PLAYBOYA) :tongue4:

Kurczę, jak ja dawno nie czytałem normalnej książki, teraz sobie zdałem sprawę :blink: