Panda z Teksasu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kurcze ja to mam tyle rzeczy do rbienia że nawet na książkę nie mam czasu szkoła licencjat praca masaże kobieta przeprowadzka na głowie :D:D szczęśliwy jestem jak moge godzine w tygodniu poleżeć i nic nie robić
klysek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 kłysiu czyta lekturę do szkoły do szkoly to czytalem wczoraj i dzisiaj w robocie :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja czytam Stiega Larssona juz ostatnią część lipa że nie ma już więcej a ja teraz wertuje Urlicha Hefnera "Trzeci Poziom" (tylko Hefner nie ten od PLAYBOYA) Dobrze że nie Ulricha von Jungingena :gwizdanie: taki tam żarcik
klysek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja czytam Stiega Larssona juz ostatnią część lipa że nie ma już więcej a ja teraz wertuje Urlicha Hefnera "Trzeci Poziom" (tylko Hefner nie ten od PLAYBOYA) Dobrze że nie Ulricha von Jungingena :gwizdanie: taki tam żarcik
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kurcze ja to mam tyle rzeczy do rbienia że nawet na książkę nie mam czasu szkoła licencjat praca masaże kobieta przeprowadzka na głowie :D:D szczęśliwy jestem jak moge godzine w tygodniu poleżeć i nic nie robić Dasz radę !!! znam ten ból , szkoła, praca,chata......
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Madzia, to ten? http://pl.wikipedia.org/wiki/Stieg_Larsson [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 21:14_________________________________________________ Kurcze ja to mam tyle rzeczy do rbienia że nawet na książkę nie mam czasu szkoła licencjat praca masaże kobieta przeprowadzka na głowie :D:D szczęśliwy jestem jak moge godzine w tygodniu poleżeć i nic nie robić Dasz radę !!! znam ten ból , szkoła, praca,chata...... No no, ja przerabiałem w konfiguracji: praca 1 etat+praca 0,5 etatu+szkoła zaocznie
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Madzia, to ten? http://pl.wikipedia.org/wiki/Stieg_Larsson Tja , ten teraz Zamek z piasku....... czytam.
klysek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 dobra buziaki slimaki dziewczyny i chlopaki
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dasz radę !!! znam ten ból , szkoła, praca,chata...... Dzięki za wsparcie jasne że dam rade każdy kiedyś musiał przejść przez to wszystko no i prosze wystarczy popatrzeć wszyscy jeżdżą Audi więc chyba z odpowiednich ludzi biore przykład:D
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 dobra buziaki slimaki dziewczyny i chlopaki buziole kłysiole
klysek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 dobra buziaki slimaki dziewczyny i chlopaki buziole kłysiole to bylo mile i fajne
bartek1605 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Szpilbergi i Lukasy gdzie jest film
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dasz radę !!! znam ten ból , szkoła, praca,chata...... Dzięki za wsparcie jasne że dam rade każdy kiedyś musiał przejść przez to wszystko no i prosze wystarczy popatrzeć wszyscy jeżdżą Audi więc chyba z odpowiednich ludzi biore przykład:D hm...hm..... moje Audi to dzięki projektowi Unesco w Bergen hahaha mającemu na celu zachowanie dawnego wyglądu miasta czyli generalnie z rąk zdolnego brukarza
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 dobra buziaki slimaki dziewczyny i chlopaki buziole kłysiole to bylo mile i fajne Ja Ci buzi nie dam, ale też Cię lubię [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 21:19_________________________________________________ Kamil, tak trzymaj :good: :good:
Magdalenah Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 czas na mnie, bo młodzież sobie folguje widząc, że "stara" kompem zajęta, do sklikania, pa wszystkim
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 czas na mnie, bo młodzież sobie folguje widząc, że "stara" kompem zajęta, do sklikania, pa wszystkim Dobrej nocki, Madziu
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Szpilbergi i Lukasy gdzie jest film Dwa są tu: http://www.mediafire.com/download.php?9bm4999k41ewyms http://www.mediafire.com/download.php?90rorpo61bup3l3 a trzeciego nie mam gdzie wrzucić, bo ma 380 MB,a wszystkie darmowe serwery hostingu plików maja ograniczenia do 200, czasem 300 MB. Ma ktoś pomysła, gdzie wrzucić film 380 MB ?
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kimi a jakby go rozciąc na dwa po 190 mb ?
Kimi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kimi a jakby go rozciąc na dwa po 190 mb ? No w sumie
Rekomendowane odpowiedzi