Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry: dobra ogarnąłem ten wieczorno-poranny spam :guma:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry: dobra ogarnąłem ten wieczorno-poranny spam :guma:

To teraz Ci został jeszcze przedpołudniowy :D

Opublikowano
<BeLpHeR>U faceta neuron ma bardzo prostą budowę.

Wejście-->Przetwarzanie-->(TAK / NIE / CH.J MNIE TO INTERESUJE)

U pań to jest bardziej skomplikowane:

Wejście-->Przetwarzanie-->Oczekuj na sygnał z 50 innych neuronów--> (TAK / CHYBA TAK / MOŻLIWE / SAMA NIE WIEM / TY ZDECYDUJ / JAK CI SIĘ TO PODOBA / ALE NA PEWNO? / ZAPYTAM JOLKĘ / MOŻE I NIE / PEWNIE NIE / NIE, ALE W SUMIE TAK / CHYBA NIE / RACZEJ NIE / PRAWIE NA PEWNO NIE / NA PEWNO NIE / STANOWCZO NIE / CZY KTOŚ MNIE SŁUCHA?)

U kobiet wygląda to zupełnie inaczej niż u nas... one często przy prostych operacjach 0/1 wpadają w pętle for(i=0;if(t=100);i++), która jest skopana... towarzyszą temu wycieki pamięci dlatego kobieta potrafi się zwiesić lub trzeba soft przeładować (zresetować). :>

Opublikowano
<BeLpHeR>U faceta neuron ma bardzo prostą budowę.

Wejście-->Przetwarzanie-->(TAK / NIE / CH.J MNIE TO INTERESUJE)

U pań to jest bardziej skomplikowane:

Wejście-->Przetwarzanie-->Oczekuj na sygnał z 50 innych neuronów--> (TAK / CHYBA TAK / MOŻLIWE / SAMA NIE WIEM / TY ZDECYDUJ / JAK CI SIĘ TO PODOBA / ALE NA PEWNO? / ZAPYTAM JOLKĘ / MOŻE I NIE / PEWNIE NIE / NIE, ALE W SUMIE TAK / CHYBA NIE / RACZEJ NIE / PRAWIE NA PEWNO NIE / NA PEWNO NIE / STANOWCZO NIE / CZY KTOŚ MNIE SŁUCHA?)

U kobiet wygląda to zupełnie inaczej niż u nas... one często przy prostych operacjach 0/1 wpadają w pętle for(i=0;if(t=100);i++), która jest skopana... towarzyszą temu wycieki pamięci dlatego kobieta potrafi się zwiesić lub trzeba soft przeładować (zresetować). :>

zresetować :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Panton, a to znasz? :naughty:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 13:01_________________________________________________Dobra, zjadłem, spadam :disgust:

Opublikowano

Na szczęście wśród kobiet są wyjątki i tych jak wy to nazywacie w świecie samochodowym "perełki" warto szukać....

:wink4:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 13:36_________________________________________________chce do domuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :gwizdanie:
Opublikowano

ja jeszcze 40 minut

Opublikowano

qrde, przysłali mi odmowę wypłaty odszkodowania i to dopiero, jak sam się zapytałem o postęp w sprawie mailem... Odwołam się na pewno od tej decyzji, ale muszę to jakoś sensownie uzasadnić...

http://postimage.org/image/1w4679tac/

Opublikowano

qrde, przysłali mi odmowę wypłaty odszkodowania i to dopiero, jak sam się zapytałem o postęp w sprawie mailem... Odwołam się na pewno od tej decyzji, ale muszę to jakoś sensownie uzasadnić...

A możesz napisać coś więcej na temat tej sprawy.

Opublikowano

do :bry: ide czytac spam z poltora dnia wiec troche moze mi to zajac

Opublikowano
:hi: czytaj czytaj :D[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:56_________________________________________________Seba przeglądnąłeś te fotki :mysli:
Opublikowano

skad ja znam te ich odwołania, mnie idczak dal juz kosztorys za naprawde teraz czekam na rzeczoznawce sadowego i im wysle jak nie ide do sadu z nimi. Oni mi daja 2680 a idczak wycenil naprawe tego na 14600:D mala roznica jest

Opublikowano

skad ja znam te ich odwołania, mnie idczak dal juz kosztorys za naprawde teraz czekam na rzeczoznawce sadowego i im wysle jak nie ide do sadu z nimi. Oni mi daja 2680 a idczak wycenil naprawe tego na 14600:D mala roznica jest

normalka... kombinują by dać jak najmniej..... a że tyle baranów na tym świecie to wiesz jaką mają skuteczność tej metody? :wink4:

Opublikowano

to Ci ladnie idczak policzyl :polew: :polew:

Opublikowano
idczak wycenil naprawe tego na 14600

Że co ? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Opublikowano
  • Autor

:hi: czytaj czytaj :D[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:56_________________________________________________Seba przeglądnąłeś te fotki :mysli:

tak przegladalem musze je obrobic bo tam czesc jest w bpm a to za duzo wazy kurde mam zapiz*ziel maly bo robie sobie wolne

i wszyscy chca wszystko na juz :/ :wallbash::confused4:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 17:46_________________________________________________

to tutaj idczak tez chyba poplynal w druga manke

hyhyhy walneli ceny ze ja pitole :D bedziesz mial pol nowego auta :D

Opublikowano

Żeby tak robił jak sie ceni :polew: :polew: :polew:

no ale to jes ASO :wink4: a wpis w książkę serwisową-bezcenny :D