Opublikowano 11 Stycznia 201115 l to zostaniemy przy jasnych http://26.media.tumblr.com/tumblr_kzo7evifh61qze5fwo1_500.jpg
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Ja nic nie widzę :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________Ale cisza zapadła
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Basiu Zdrowia, szczęścia, pomyślności, marzeń spełnienia, ewentualnie złotej rybki złowienia, która spełni trzy życzenia! dzięki Krzyś
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Ja nic nie widzę :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________Ale cisza zapadła Możesz patrzeć bo i tak tyle twojego co sobie popatrzysz
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l gestapo krąży :polew: ...i prawidłowo Was to trzeba pilnować co byście nie kombinowali
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Ja nic nie widzę :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________Ale cisza zapadła Możesz patrzeć bo i tak tyle twojego co sobie popatrzysz gestapo krąży :polew: ...i prawidłowo Was to trzeba pilnować co byście nie kombinowali Solidarność jajników, kurde balans :disgust:
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Basiu dołączam się do wszystkich życzeń! I mocno ściskam... ps: Kimi odnośnie 29 to zupełnie nie wiem... wypadł mi jeden temat i nie wiem czy nie będę musiał wylecieć na 2tygodnie. na dniach wszystko się wyjaśni..... jak chłopaki nie dadzą rady będę musiał lecieć... ehhh...
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Drogie Panie i Panowie, koleżanki i koledzy z forum, Jak podoba Wam się uwertura w tej aranżacji? Według mnie, dźwięki są bardzo delikatnie ukoloryzowane i natarczywe, jednakowoż uogólniając całokształt, uważam za godną słuchania poniższą uwerturę... Rafale, pamiętaj proszę o dowiezieniu mi na kolejne klubowe spotkanie biletów do teatru i jedwabnej chusteczki do butonierki, którą mi obiecałeś. Jak tam nastroje przed klubowym niedzielnym wyjściem do teatru? Wszyscy są już w posiadaniu biletów? Post Scriptum Pałam nadzieją, że z Waszymi samochodami wszystko jest w jak najlepszym porządku, a jeśli pojawią się jakieś wątpliwości, rozważymy je po wyjściu z teatru. Proszę Was też o refleksję na temat materiału przeze mnie wklejonego - wymieńmy się recenzjami i sugestiami, jak z resztą zawsze robimy. Miłego wieczoru, drodzy Państwo [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:53_________________________________________________qrde....było tak przebiegle, tylko zapomniałem o avatarze....całe "dobre wrażenie" poszło się #$%^&*
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Rafale, pamiętaj proszę o dowiezieniu mi na kolejne klubowe spotkanie biletów do teatru i jedwabnej chusteczki do butonierki, którą mi obiecałeś. Jak tam nastroje przed klubowym niedzielnym wyjściem do teatru? DJ, sorry, ale albo ja coś brałem, albo Ty :blink:
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l W piz*u Jakbyś głupio nie komentował, to by Izabela pomyślała, że tu wszyscy tacy kulturalni i naprawdę mamy spoty w teatrze
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Jakbyś głupio nie komentował, to by Izabela pomyślała, że tu wszyscy tacy kulturalni i naprawdę mamy spoty w teatrze DJ, ona mnie zna od 10 lat Chocbyś tutaj odegrał całe "Jezioro łabędzie", to i tak mam przerąbane :polew:
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Drogie Panie i Panowie, koleżanki i koledzy z forum, Jak podoba Wam się uwertura w tej aranżacji? Według mnie, dźwięki są bardzo delikatnie ukoloryzowane i natarczywe, jednakowoż uogólniając całokształt, uważam za godną słuchania poniższą uwerturę... Rafale, pamiętaj proszę o dowiezieniu mi na kolejne klubowe spotkanie biletów do teatru i jedwabnej chusteczki do butonierki, którą mi obiecałeś. Jak tam nastroje przed klubowym niedzielnym wyjściem do teatru? Wszyscy są już w posiadaniu biletów? Post Scriptum Pałam nadzieją, że z Waszymi samochodami wszystko jest w jak najlepszym porządku, a jeśli pojawią się jakieś wątpliwości, rozważymy je po wyjściu z teatru. Proszę Was też o refleksję na temat materiału przeze mnie wklejonego - wymieńmy się recenzjami i sugestiami, jak z resztą zawsze robimy. Miłego wieczoru, drodzy Państwo [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:53_________________________________________________qrde....było tak przebiegle, tylko zapomniałem o avatarze....całe "dobre wrażenie" poszło się #$%^&* jak dla mnie... lubię tego typu muzykę....
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l :polew: no dobra to wracamy do normalności Kolejne ładne rękawice :naughty: