Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Ja nic nie widzę :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________Ale cisza zapadła :decayed:

Opublikowano

gestapo krąży :polew: :polew:

Opublikowano

Basiu :kwiatek:

Zdrowia, szczęścia,

pomyślności, marzeń spełnienia,

ewentualnie złotej rybki złowienia,

która spełni trzy życzenia!

:buziak::drunk:

dzięki Krzyś :buziak:

Opublikowano

Ja nic nie widzę :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:29_________________________________________________Ale cisza zapadła :decayed:

Możesz patrzeć bo i tak tyle twojego co sobie popatrzysz :cool1:

Opublikowano

...i prawidłowo :wink4:

Was to trzeba pilnować co byście nie kombinowali :jezyk:

Opublikowano

Możesz patrzeć bo i tak tyle twojego co sobie popatrzysz :cool1:

...i prawidłowo :wink4:

Was to trzeba pilnować co byście nie kombinowali :jezyk:

Solidarność jajników, kurde balans :disgust: :disgust: :disgust:

Opublikowano

Basiu dołączam się do wszystkich życzeń! :good: I mocno ściskam... :pociesz::buziak::kwiatek::rose::cool:

ps: Kimi odnośnie 29 to zupełnie nie wiem... wypadł mi jeden temat i nie wiem czy nie będę musiał wylecieć na 2tygodnie. :wallbash::kwasny: na dniach wszystko się wyjaśni..... jak chłopaki nie dadzą rady będę musiał lecieć... ehhh... :confused4:

Opublikowano

Basiu dołączam się do wszystkich życzeń! :good: I mocno ściskam... :pociesz::buziak::kwiatek::rose::cool:

thx :wink4:

Opublikowano

Nie ma problemu :good:

Opublikowano

Drogie Panie i Panowie, koleżanki i koledzy z forum,

Jak podoba Wam się uwertura w tej aranżacji?

Według mnie, dźwięki są bardzo delikatnie ukoloryzowane i natarczywe, jednakowoż uogólniając całokształt, uważam za godną słuchania poniższą uwerturę... Rafale, pamiętaj proszę o dowiezieniu mi na kolejne klubowe spotkanie biletów do teatru i jedwabnej chusteczki do butonierki, którą mi obiecałeś. Jak tam nastroje przed klubowym niedzielnym wyjściem do teatru? Wszyscy są już w posiadaniu biletów?

Post Scriptum

Pałam nadzieją, że z Waszymi samochodami wszystko jest w jak najlepszym porządku, a jeśli pojawią się jakieś wątpliwości, rozważymy je po wyjściu z teatru. Proszę Was też o refleksję na temat materiału przeze mnie wklejonego - wymieńmy się recenzjami i sugestiami, jak z resztą zawsze robimy. Miłego wieczoru, drodzy Państwo :hi:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:53_________________________________________________qrde....było tak przebiegle, tylko zapomniałem o avatarze....całe "dobre wrażenie" poszło się #$%^&* :polew:

Opublikowano
Rafale, pamiętaj proszę o dowiezieniu mi na kolejne klubowe spotkanie biletów do teatru i jedwabnej chusteczki do butonierki, którą mi obiecałeś. Jak tam nastroje przed klubowym niedzielnym wyjściem do teatru?

DJ, sorry, ale albo ja coś brałem, albo Ty :blink: :blink: :blink:

Opublikowano

W piz*u

Jakbyś głupio nie komentował, to by Izabela pomyślała, że tu wszyscy tacy kulturalni i naprawdę mamy spoty w teatrze

Opublikowano
Jakbyś głupio nie komentował, to by Izabela pomyślała, że tu wszyscy tacy kulturalni i naprawdę mamy spoty w teatrze

DJ, ona mnie zna od 10 lat :cool1:

Chocbyś tutaj odegrał całe "Jezioro łabędzie", to i tak mam przerąbane :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Drogie Panie i Panowie, koleżanki i koledzy z forum,

Jak podoba Wam się uwertura w tej aranżacji?

Według mnie, dźwięki są bardzo delikatnie ukoloryzowane i natarczywe, jednakowoż uogólniając całokształt, uważam za godną słuchania poniższą uwerturę... Rafale, pamiętaj proszę o dowiezieniu mi na kolejne klubowe spotkanie biletów do teatru i jedwabnej chusteczki do butonierki, którą mi obiecałeś. Jak tam nastroje przed klubowym niedzielnym wyjściem do teatru? Wszyscy są już w posiadaniu biletów?

Post Scriptum

Pałam nadzieją, że z Waszymi samochodami wszystko jest w jak najlepszym porządku, a jeśli pojawią się jakieś wątpliwości, rozważymy je po wyjściu z teatru. Proszę Was też o refleksję na temat materiału przeze mnie wklejonego - wymieńmy się recenzjami i sugestiami, jak z resztą zawsze robimy. Miłego wieczoru, drodzy Państwo :hi:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:53_________________________________________________qrde....było tak przebiegle, tylko zapomniałem o avatarze....całe "dobre wrażenie" poszło się #$%^&* :polew:

jak dla mnie... :good: lubię tego typu muzykę.... :)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

no dobra to wracamy do normalności

ce24f603d314d48d.jpg

Opublikowano

DJ zmniejsz dawkę lub zmień dealera :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

no dobra to wracamy do normalności

ce24f603d314d48d.jpg

Kolejne ładne rękawice :naughty: :naughty: :naughty: